Ale jak ho vyčuchali dodnes neni jasný ani mě.
Daxxim píše:a ja myslel, ze 2,4 a 5GHz je volne jak moje trencle dle VO bla bla, nasr*t
edit: pokud neprazim popcorn na strese, tak je mi to uplne volny
Daxxim píše:a ja myslel, ze 2,4 a 5GHz je volne jak moje trencle dle VO bla bla, nasr*t
edit: pokud neprazim popcorn na strese, tak je mi to uplne volny
lyra píše:To si myslel známejv Berouně presně také tak,ale ačkoliv neměl nikde ani zminku že je to jeho, nahle bylo u něj ČTU a musel jit do legalizace s pohrůžkou vysoke pokuty.
Viktor Novotný píše:normalne, bonzak nekde v okoli co ho desne stvalo ze tam neco je ..
Nepodnikam, nejsem nikde napsanej, mam lajnu na 5GHz ke kamosovi (740m) a parime po tom CS, tyka se me to?
neverhappy píše:... ve volnem pasmu pripojis jakoukoliv antenu Sektor, vsesmer , parabolu tak musis mit vyrizenou licenci.
neverhappy píše:Pokud to mate jako lajnu ke kamarovi jako mistni LAN je to sice moralne ospraveditelne, nicmene provozujete datovy spoj a proto by mela byt na miste vyrizeni licence na CTU.
neverhappy píše:Pokud to mate jako lajnu ke kamarovi jako mistni LAN je to sice moralne ospraveditelne, nicmene provozujete datovy spoj a proto by mela byt na miste vyrizeni licence na CTU.
DarkLogic píše:A když už jsme u toho ohlašování a licencí... Co firma, která dělá kamerový systém a pro propojení kamer používá 5 GHz spoje? Předpokládám, že se to neuvažuje jako veřejná telekomunikační síť. Co tedy musí mít ohlášeno?
3. Provozovat site pro poskytovani sluzby je mozno jednou z nasledujicich dvou forem, pripadne kombinaci techto dvou forem:
a) poskytovatel sluzby provozuje na zaklade vydaneho mu povoleni k provozovani vysilacich radiovych zarizeni, pripadne na zaklade generalni licence, jak zakladnove stanice site, tak i pohyblive, pripadne pevne stanice uzivatelu sluzby.
b) poskytovatel sluzby provozuje na zaklade vydaneho mu povoleni k provozovani vysilacich radiovych zarizeni, pripadne na zaklade generalni licence, pouze zakladnove stanice site. Pohyblive, pripadne pevne stanice uzivatelu sluzby provozuji na zaklade vydanych jim povoleni k provozovani vysilacich radiovych zarizeni, pripadne na zaklade generalni licence, sami uzivatele sluzby. Poskytovatel sluzby v tomto pripade zodpovida, ze sluzba bude poskytovana pouze uzivatelum s platnym povolenim k provozovani vysilacich radiovych zarizeni a v rozsahu a zpusobem stanovenym v tomto povoleni, pripadne v souladu s vydanou generalni licenci.
V pripade poskytovani verejnych telekomunikacnich SLUZEB musi byt v obou predchozich pripadech poskytovatel sluzby v souladu s bodem 2 navic drzitelem licence ke zrizeni a provozovani verejne telekomunikacni site.