ltkac píše:Myslel jsem si, že tato informace pro adminy síte nikoho neurazí a nepohorší. Opak je pravdou a už se to nestane.
Ale o to vubec nejde, me nepohorsila, ani neurazila

ltkac píše:Myslel jsem si, že tato informace pro adminy síte nikoho neurazí a nepohorší. Opak je pravdou a už se to nestane.
pokmod píše:Pekne by bylo kdyby u zakazniku kde se zobrazuji prenesena data take zobrazovala aktulni nastavena rychlost. Pomohlo by to pri reseni problemu zpetne kdy zakaznik mi tvrdi ze mu to slo jen nejakou rychlosti a ja nevim co mel v tu chvili nastavene.
michal.siman píše:pokmod píše:Pekne by bylo kdyby u zakazniku kde se zobrazuji prenesena data take zobrazovala aktulni nastavena rychlost. Pomohlo by to pri reseni problemu zpetne kdy zakaznik mi tvrdi ze mu to slo jen nejakou rychlosti a ja nevim co mel v tu chvili nastavene.
no to nevim k cemu by ti to realne bylo. totiz problem je v tom ze ty grafy nejsou skutecnost ale jen prumer. napriklad u prenesenych dat na iface kdyz se na nej budu vecer divat primo na mk tak tam vidim ze to lita na 30mbit, ale dle grafu v ispadminu to lita jen na 21mbit, protoze to ty chvilky, ty spicky kdy to vyleti vice proste nezachyti. to neni chyba isadmina ale proste je to vlastnost.
chci tim rict ze pak by ses dostal do situace, kdy bys tvrdil zakaznikovi ze mu to ma jet 4mbit, on ti bude rikat ze mu to jelo 1mbit, ale dle grafu ti to ukaze trebas jen 600kbit, takze co mu pak reknes? proste to je tak jak to myslis nepouzitelne bohuzel.
dantasik píše:Na to FUPko staci Statistiky > Logger > FUP - Datove limity a vidis vse kdy se FUP aktivuje
Jak prosté, Watsone!
mato1 píše:zdravim
neviete nahodou niekto, ze na akych portoch bezia stranky pre neplaticov a pod co sa daju ponastavovat v ispadminovi? ak sa dobre pamatam, tak niekde som cital, ze na http://ip_ispadmina:8xxx
Pintero píše:mato1 píše:zdravim
neviete nahodou niekto, ze na akych portoch bezia stranky pre neplaticov a pod co sa daju ponastavovat v ispadminovi? ak sa dobre pamatam, tak niekde som cital, ze na http://ip_ispadmina:8xxx
Prvni tri stranky bezi na IPserveru:8100 - 8102, zbytek 8110 - 811x
Lze to dohledat v nastaveni Apache - virtualhostu
FAny1000 píše:zacal jsem pouzivat taky tento system a jsem celkem spokojen ale prosim nevite jak deaktivovat posilani sms co se tyce ping? chci aby chodilo jeno up, down, ale ne ping nevite nekdo jak na to?