Polk píše:REPKINS : Ahoj, aktualizace mi to píše do 30.4.2011. (dostal jsem 3 měsíce při nákupu)
tri mesiace? nedava sa nahodu rok? ja som rok dostal... to uz aj toto orezali? kurva a ja som im dohodil 5 zakaznikov za posledny rok...
Polk píše:REPKINS : Ahoj, aktualizace mi to píše do 30.4.2011. (dostal jsem 3 měsíce při nákupu)
mato1 píše:Polk píše:REPKINS : Ahoj, aktualizace mi to píše do 30.4.2011. (dostal jsem 3 měsíce při nákupu)
tri mesiace? nedava sa nahodu rok? ja som rok dostal... to uz aj toto orezali? kurva a ja som im dohodil 5 zakaznikov za posledny rok...
michal.siman píše:mato1 píše:Polk píše:REPKINS : Ahoj, aktualizace mi to píše do 30.4.2011. (dostal jsem 3 měsíce při nákupu)
pri nakupu se dostavaji 3 mesice, bylo to tak i prede dvema roky!
michal.siman píše:pri nakupu se dostavaji 3 mesice, bylo to tak i prede dvema roky!
mato1 píše:zdravim pani
nerobi vam v poslednych 2 verziach nieco take, ze nezapisuje pravidla, neobnovuje rychlosti po zrezani FUP-kom a podobne kraviny? po kliknuti na tlacitko "otestovat spojeni s routerom" je vsetko ok, ale komunikacia proste nejde. niekedy nekresli ani grafy routerov. nepomaha menit z ssh na api a naopak. pomaha len reboot routera a niekedy ani to.
sranda je este to, ze ked zmenit komunikaciu z ssh na api, tak sa mi vymaze komplet mangle (qt ostane ale to mi je na dve veci) a potom mam problem prinutit ispadmina k tomu, aby mi tam tie pravidla vratil.
uz som z toho zufaly a zo suportu mi posielaju blbosti, kde sa vyhovaraju na MK. myslia si, ze som vcerajsi... ja som MK nemenil, menil som len a len verziu ispadmina, takze je jasne, kde je chyba. pred tym to nerobilo a dost ma to zacina vytacat, kedze je to zaklad celeho systemu. nepotrebujem ostatne hovadiny a funkcie - toto je zaklad, ktory mi obmedzuje funkcnom siete.
soucez píše:Bacha po posledním updatu se nepropisuje na fakturu předčíslí účtu, pokud toto nemáte vyplněno společně s číslem účtu v tomto řádku v Fakturace/nastavení/fakturační skupina/...