❗️Toto je původní verze internetového fóra ISPforum.cz do února 2020 bez možnosti registrace nových uživatelů. Aktivní verzi fóra naleznete na adrese https://telekomunikace.cz

RB600 info sem

Problematika MikroTik RouterBoard hardware
Benny

Příspěvekod Benny » 17 years ago

Kdyby udelali 2.9.51 kde by byla podpora tech novej boardu tak jsem spokojenej jak zelva a celou v3 si muzou strcit nekam a prasit se s ni jeste treba rok
0 x

haklina

Příspěvekod haklina » 17 years ago

muzete nekdo napsat konkretni nevyhody verze 3 ? tady par lidi pise ze je to na prd, ale nic konkretnijo. ( jediny co vadi me je ze se proti ni kousou ovise 5450 a 5460) ale uvidim co rc14.
0 x

0taz0
Kontaktovat uživatele:

Příspěvekod 0taz0 » 17 years ago

presne tak...

napis pls co ta rc14 dela s tema ovisama ... thx
0 x
Martin Špánek :: Rajhradice.net ::

Benny

Příspěvekod Benny » 17 years ago

Ja mam stale stejny problem, odpojovani klientu s Asusama WL-500g vsechny typy, obyc deluxe i premium.

Psal jsem na podporu mikrotiku dneska rano kdy jeste nebyla k dispozici a oni mi vecer odepsali ze mam upgradnou na rc14 a zmenit firmware u klientu az uz upgrade nebo downgrade tak ted experimentuju s firmwarama ale zatim azdnej vysledek. Dela mi to i kdyz to nahraju do RB532 uplne to same jak o s RB600. Navic vykon procesoru porad nesmyslne lita nahoru a dolu
0 x

Pintero
antispam: Ano

Příspěvekod Pintero » 17 years ago

Maxik píše:S 2.9.27 hack jsem za ty penize spokojen. 8)

Vis co Maxiku, jdi do prde**.
Uz jsi to tady napsal nejmin 5x jak mas warez verzi 2.9.27. tak si s tim jdi onanovat na nejaky warez forum.
0 x

Maxik
Kontaktovat uživatele:

Příspěvekod Maxik » 17 years ago

Promin uz te s touto informaci nebudu zatezovat :)
0 x

sub_zero
Kontaktovat uživatele:

Příspěvekod sub_zero » 17 years ago

Maxik píše:Promin uz te s touto informaci nebudu zatezovat :)

..jen se divim, ze si to tady vubec dovolis napsat a jeste k tomu das demo, kde mas ten LEVEL 6 - extrachannels nasazenej....licence stoji par korun a v porovnani cena vs vykon a moznosti je to nadherna cena...ze se nestydis :? ..hnus..
0 x
Říkáš-li, že něco nejde, znamená to, že to neumíš.

Jirka Lazorčák

PS: Ta fotka je stará, už mám +15kilo..

Maxik
Kontaktovat uživatele:

Příspěvekod Maxik » 17 years ago

nemyslim ze je to o neco horsi nez to ze si z vas dela mikrotik betatestery kreri za to jeste plati. To demo klidne stopnu jestli to tady nekoho pohorsuje. Nebudem se tady snad hadat co je eticke a co ne.
0 x

sub_zero
Kontaktovat uživatele:

Příspěvekod sub_zero » 17 years ago

Maxik píše:nemyslim ze je to o neco horsi nez to ze si z vas dela mikrotik betatestery kreri za to jeste plati. To demo klidne stopnu jestli to tady nekoho pohorsuje. Nebudem se tady snad hadat co je eticke a co ne.

Ale Ty porad nechapes, o co tu jde! To neni o tom, ze Mikrotik ze zakazniku dela betatestery v 3.x..podivej se, co ma Mikrotik napsany na webu jako upozorneni k temhle verzim... Verze 2.9.x je stable, tzn, ze tahle verze jede stabilne a tu mas pouzivat jako legal...a ne se vymlouvat, ze na "x" routerech mas hacklou verzi, protoze "..mikrotik z nas dela betatestery"..

konec OT
0 x
Říkáš-li, že něco nejde, znamená to, že to neumíš.

Jirka Lazorčák

PS: Ta fotka je stará, už mám +15kilo..

reset

Příspěvekod reset » 17 years ago

skoncete tuto diskuzi, nebo pokracujte jinde, tady by melo byt RB600
0 x
ERnet tady, ERnet tam, ERnet vsude kam se podivam

hapi

Příspěvekod hapi » 17 years ago

panove panove, v3.0 používám a žádnej problém sem nezaznamenal, mám ho na RB532 s CM9 a prism2.5 a jsou na nich klienti s ovislinkama 1120, 5460 a CACC 2204a a žádnej z problémů co tu uvádíte nemám.

Jedinej problém byl když klient měl něco od D-Linku čili Texas instrument chipset, to byl konec ale taky se neni čemu divit, kompatibilita chipsetů je mizerná a to i když tam byla v2.9 takže žádná vina v3.0.

Je blbost tu prohlašovat že v3.0 je RC a tudíž k ničemu, stačí se podívat do changelogu a je tam vidět, že to co upravěji v v2.9 tak to samí se upravý v v3.0.

Dokonce máme v3.0rc10 na páteři do netu 15Mbit FD v nstremu a co jsme ho tam daly, neslyšel sem o něm.
0 x

hapi

Příspěvekod hapi » 17 years ago

ale abych pokračoval v RB600, doma mi běží, za nedlouho pujde do provozu, pak se uvidí.
0 x

soooc

Příspěvekod soooc » 17 years ago

Asus 500g ma velmi dobry chipset a je plne kompatibilni, takze bych hledal chybu v mikrotiku. On totiz asus500b/g umi plne regulovat, narozdil od siditek typu ovislink a ccc.
0 x

haklina

Příspěvekod haklina » 17 years ago

tak ta rc14 nepomohla ovislinky 5450 a 5460 s starým firmarem se furt koušou . U 5460 pomůže přehrání but na wisp, nebo aplite, ale 5450tky nic. ty se pak daj použít max na domácí ap.
0 x

Rychloun

Příspěvekod Rychloun » 17 years ago

u tech asusu to vidim taky na fw, dyk ten origo je prisernej.. openwrt tam a uvidite ;).
0 x