❗️Toto je původní verze internetového fóra ISPforum.cz do února 2020 bez možnosti registrace nových uživatelů. Aktivní verzi fóra naleznete na adrese https://telekomunikace.cz

Zamrzání RB800

Návody a problémy s konfigurací.
mimicko
antispam: Ano

Re: Zamrzání RB800

Příspěvekod mimicko » 15 years ago

Podobnú skúsenosť mám s impulzným zdrojom od MaxLi X k. Aj po pripojení napriamo mi mrzol RB133C :D Po otvorení zdroja som pochopil prečo :) Kvalitný zdroj je kvalitný zdroj! Pre RB800 používam zdroj z tlačiarne je výkonný a to nehovorím o koncepcii vnútorného zapojenia a odrušenia. Zatiaľ musím povedať že nemrzne a max teplotu čo som na ňom mal bola 57 C
0 x
Niesom ISP, iba clovek co ma zalubu v lamani ludskych moznosti. :)

roman.wifi@post.sk

Příspěvekod roman.wifi@post.sk » 15 years ago

Zdravim,.uz se dlouho nikdo neozval a ani tu nepsal. Jak je to s tymi RB800 ted?, prisli ste na neco?, ale to stale nejede jak ma?,...atd. dajte PLS vediet, ako to je a ake su skusenosti snimi teraz,..
0 x

Maxik
Kontaktovat uživatele:

Příspěvekod Maxik » 15 years ago

ochladilo se tak uz se to opravilo samo, asi :)
0 x

ppp76
Kontaktovat uživatele:

Příspěvekod ppp76 » 14 years ago

Uz mam dve novy rb800 z tej novej "nekazovej varky" a zavrel sem je do boxu a slehnul na topeni a slapou jak hodinky :D
0 x

roman.wifi@post.sk

Příspěvekod roman.wifi@post.sk » 14 years ago

ppp76, tak to sa mi konecne paci :), Uz mi na niektorych miestach RB600 nestiha (CPU 30-95%), tak uz by bol najlepsi cas tam skusit RB800,..len som sa ju neodvazil kupit, pokial niekto nenapise, ze je to OK,.. a ze je stabilni..
0 x

Ladik
antispam: Ano

Příspěvekod Ladik » 14 years ago

Jak poznam tu z te nove varky?

Ahoj Lada
0 x

ppp76
Kontaktovat uživatele:

Příspěvekod ppp76 » 14 years ago

Nijak :D ja sem je bral na ipmedii a primo sem se tam zeptal . V lete mi na ferovku prodejce rekl ze tam dva posldni kousky ze stary ale dalsi tejden mj prijit novy tak sem tejden pockal a bylo to . JIank ta chyba s tim zarmzanim se da reklamovat a normalka to uznaj .
0 x