Když je to první položka v seznamu a po resetu se nastavuje první položka, pak se to tak nastaví "samo" po resetu

takže ano nastaví se to samo

ale samozřejmě, jsem tak trošku tupec, že zrovna tuto položku jsem tak trošku přehlédnul/ignoroval, proto se cítím nyní trošku více trapně, necítím se v oblastí kompů za "lojzu z vesnice" a přesto jsem tak nakonec skončil

ale hlavní, že jste mě tu pomohlo

za což velmi děkuji
A moje studijum MT tímto neskončilo, pokračuji dále a mám v plánu řešit i ty režimy pro přehled. MT mě přijde fajn na "domácí" asi to je tím, že mě přijde jako Raspberry a podobný. Dneska jsem to řešil se šéfem a on že by klidně přešel ze Zyxelu na MT, ale kdyby dostal stejně ucelené portfolium do bussiness třídy a věděl že zbytek je na stejně vysoké úrovni. Ale co tak čtu určitě MT není slabý produkt, jenom i já odjakživa mám pocit, že ty modely prostě nejsou jako jinde nejlevnější-nejdražší, ale spíše tak, vždy dáme něco do kupy a něco vyjde

. Ale pro mě osobně je důležité, že mě stačí zařízení za 3K, které je očividně schopno splnit stejné funkce jako zařízení za 5,5K od Zyxelu a to je pro mě argument, proč kámošům doporučit a případně nastavit MT

. Nevím jenom jak to je s propustností firewall, VPN atd. proti sobě, ale to pro domácí použití je zcela irelevantní v mém okolí, nikdy bychom nedali více jak 20 aktivních klientů.