TTcko píše:Maxik píše:no v indorech jedou vsichni protoze tech kanalu je pro vsechny proste malo. Ale jinak je to dost OT diskuse, myslim ze tu resil premisteni spoje, mozna by mohl popsat anteny a vykony jake tam ma
sice je to OT, ale ten člověk by se nejdřív asi měl naučit co může a co ne, naučit se jak to funguje, proč to má být 15dBi namísto 25dBi, a třeba by pak pochopil, že svítit hodně je dost velikej fail. Třeba by pak pochopil, že než dávat velikej výkon je lepší dát velikou anténu, že je lepší zkrátit koax, nebo ho tam vůbec nemít, že existují polarizace a scan pásma:)
jak můžeš někomu něco radit, když ty předpokládáš nějaký standart a on to má jinak? pak se musíš ptát, jestli tam má ten správný koax, třeba tam má ten zelenej)). Nikdy nevíš
třeba má otočenou polarizaci, páč si koupil duplex anténu a o tom co je polarizace vlastně nic neví ..
je složité radit s něčím co vlastně nevíš jak to je ...
a jak se tu psalo, tenhle borec zkusí dát jinej kanál, výkon nechá .. a buh ví jestli si vůbec oscanuje, jestli na tom kanálu nevysíla někdo jinej .. frkne to tam a pak teprve řeší co s tím ..
kluk by si měl nejdřív přečíst o tom jak to funguje, měl by si to složit tak jak to má být .. a pokud to nebude fungovat, tak teprve hledat proč to nejde .. zdrojů a materiálů je na netu tuna ..
Strašně se mi líbí jak si tu psal "jak můžeš někomu něco radit, když ty předpokládáš nějaký standart a on to má jinak?"
Přiznávám, že jsem podal málo vstupních informací pro podání nějaké rady, ale stačilo se na info zeptat a dodal bych ho. Jen pro svou obhajobu...vím co je to polarizace (dokonce je to na anténách i nakreslený

To jen pro upřesnění vstupních informací.....nerad bych aby jste si o mě mysleli, že jsem úplnej blb. Jinak něco jsem si o tom přečetl a i kámoš co to dělá mi základy vysvětlil, ale přecijen chci poznat i jiné názory na foru a pořád ho neotravovat.
B.