❗️Toto je původní verze internetového fóra ISPforum.cz do února 2020 bez možnosti registrace nových uživatelů. Aktivní verzi fóra naleznete na adrese https://telekomunikace.cz

Verzia 3.0rc13

Oznámení a diskuse ke konkrétním verzím.
fra.iesus
Kontaktovat uživatele:

Příspěvekod fra.iesus » 17 years ago

jj, na ostrych strojich - ale klidek, ve 2 rano to moc lidem nevadi :-D
0 x

sub_zero
antispam: Ano
Kontaktovat uživatele:

Příspěvekod sub_zero » 17 years ago

fra.iesus píše:jj, na ostrych strojich - ale klidek, ve 2 rano to moc lidem nevadi :-D

..divnej pristup...
0 x
Říkáš-li, že něco nejde, znamená to, že to neumíš.

Jirka Lazorčák

PS: Ta fotka je stará, už mám +15kilo..

fra.iesus
Kontaktovat uživatele:

Příspěvekod fra.iesus » 17 years ago

na tom neni nic divneho, mame v ostrem provozu stroj ktery bohuzel nestiha - tak se hledaji reseni. je fakt, zebych mohl neco testovat na stole, ale to bych potreboval identicky hw a to uz fakt nema moc smysl kupovat jeste jeden stejny stroj, abych odzkousel, jestli neco bude fungovat na tom ostrem a pokud ne, tak zase kupovat jiny, nebo jak?
0 x

sub_zero
antispam: Ano
Kontaktovat uživatele:

Příspěvekod sub_zero » 17 years ago

fra.iesus píše:na tom neni nic divneho, mame v ostrem provozu stroj ktery bohuzel nestiha - tak se hledaji reseni. je fakt, zebych mohl neco testovat na stole, ale to bych potreboval identicky hw a to uz fakt nema moc smysl kupovat jeste jeden stejny stroj, abych odzkousel, jestli neco bude fungovat na tom ostrem a pokud ne, tak zase kupovat jiny, nebo jak?

no ono asi zalezi taky na to, co mas za klientelu..pokud 80% site jsou p2p sosaci, "normalni" useri co funguji "ve spicce" od 18:00 do 22:00 a v noci jede ten zbytek (zase jen p2p) asi to delas idealne... co se tyka firemni klientely, garance linek, popr SLA, tam uz nezbyva nez udelat ten identickej HW a zkouset...ja hold jsem zvyklej resit to zpusobem druhym i pro bezny usery....asi kazdyho individualni pristup
0 x
Říkáš-li, že něco nejde, znamená to, že to neumíš.

Jirka Lazorčák

PS: Ta fotka je stará, už mám +15kilo..

Petr Vlašic
Kontaktovat uživatele:

Příspěvekod Petr Vlašic » 17 years ago

honzam píše:Tady přece nejde o ty písmenka RC. Klidně at si je tam nechají hlavně když to bude fungovat na RB333 a RB600 bez chyb. Když je tady stále dost lidí který hlásí bugy tak tam asi něco v nepořádku bude ne?

Mně spíše připadá čekání na vypadnutí písmenek RC jako čekání na spásu. Aby to nedopadlo že tak, že ty dvě písmena opravdu odstraní a jediný rozdíl mezi RC bude v těch dvou písmenech. Já bych to tak udělal.
fra.iesus píše:takze neco stabilniho a funkcniho

Co je na 2.9 nestabilního a nefunkčního?
0 x
Vždyť je to tak jednoduché…stačilo se zamyslet, špetku toho RTFM et voilà!

Blood
Kontaktovat uživatele:

Příspěvekod Blood » 17 years ago

nefuknčí je hlavně na RB333 :-) nebo ne ?
0 x

Besito

Příspěvekod Besito » 17 years ago

sub_zero píše:..panove, nedovolim si nerypnout....

To tyhle vsechny pokusy z upgradem, downgradem, zase upgradem, vytuhnutim apod, delate pri provozu na ostre siti? S povesenyma klientama? s tim realnym trafficem, ktery tady udavate?

(zakaznici tedy musi mit radost.....) :roll:

Bohuzel ano :-D
0 x

t.kulich

Příspěvekod t.kulich » 17 years ago

Potvrzuji nefunkční DHCP po nainstalování této verze na RB333 dříve 11.
0 x

Benny

Příspěvekod Benny » 17 years ago

DHCP mi na tehle verzi funguje bez problemu, RB600

Ja mam problem s odpjovanim klientu v tehle verzi at uz jde o 532 nebo 600
0 x

novajz
Kontaktovat uživatele:

Příspěvekod novajz » 17 years ago

No , mam na RB133 2xwlan 2,4 rc13 už dva dny a zatím se chová lépe než veškeré ostatní rc. Zkusil jsem ho nasadit, ptž jsem mel procak na 100procent a nepomohl ani restart, ani zablokovat pravidla ve Firewalu, proste nic. Pred tim tam byla beta9 uptime 58dni. Ted mam zatim uptime s tou rc13 2dny. Tak uvidime. PS"ta 133 je jako brana do netu pro cca 25lidi na ADSl linku.
0 x
Novajz
Zelenáč, ale snažím se, je to moje hobby