❗️Toto je původní verze internetového fóra ISPforum.cz do února 2020 bez možnosti registrace nových uživatelů. Aktivní verzi fóra naleznete na adrese https://telekomunikace.cz
Verzia 3.0rc13
na tom neni nic divneho, mame v ostrem provozu stroj ktery bohuzel nestiha - tak se hledaji reseni. je fakt, zebych mohl neco testovat na stole, ale to bych potreboval identicky hw a to uz fakt nema moc smysl kupovat jeste jeden stejny stroj, abych odzkousel, jestli neco bude fungovat na tom ostrem a pokud ne, tak zase kupovat jiny, nebo jak?
0 x
- sub_zero
- antispam: Ano
- Kontaktovat uživatele:
fra.iesus píše:na tom neni nic divneho, mame v ostrem provozu stroj ktery bohuzel nestiha - tak se hledaji reseni. je fakt, zebych mohl neco testovat na stole, ale to bych potreboval identicky hw a to uz fakt nema moc smysl kupovat jeste jeden stejny stroj, abych odzkousel, jestli neco bude fungovat na tom ostrem a pokud ne, tak zase kupovat jiny, nebo jak?
no ono asi zalezi taky na to, co mas za klientelu..pokud 80% site jsou p2p sosaci, "normalni" useri co funguji "ve spicce" od 18:00 do 22:00 a v noci jede ten zbytek (zase jen p2p) asi to delas idealne... co se tyka firemni klientely, garance linek, popr SLA, tam uz nezbyva nez udelat ten identickej HW a zkouset...ja hold jsem zvyklej resit to zpusobem druhym i pro bezny usery....asi kazdyho individualni pristup
0 x
Říkáš-li, že něco nejde, znamená to, že to neumíš.
Jirka Lazorčák
PS: Ta fotka je stará, už mám +15kilo..
Jirka Lazorčák
PS: Ta fotka je stará, už mám +15kilo..
-
- Kontaktovat uživatele:
honzam píše:Tady přece nejde o ty písmenka RC. Klidně at si je tam nechají hlavně když to bude fungovat na RB333 a RB600 bez chyb. Když je tady stále dost lidí který hlásí bugy tak tam asi něco v nepořádku bude ne?
Mně spíše připadá čekání na vypadnutí písmenek RC jako čekání na spásu. Aby to nedopadlo že tak, že ty dvě písmena opravdu odstraní a jediný rozdíl mezi RC bude v těch dvou písmenech. Já bych to tak udělal.
fra.iesus píše:takze neco stabilniho a funkcniho
Co je na 2.9 nestabilního a nefunkčního?
0 x
Vždyť je to tak jednoduché…stačilo se zamyslet, špetku toho RTFM et voilà!
No , mam na RB133 2xwlan 2,4 rc13 už dva dny a zatím se chová lépe než veškeré ostatní rc. Zkusil jsem ho nasadit, ptž jsem mel procak na 100procent a nepomohl ani restart, ani zablokovat pravidla ve Firewalu, proste nic. Pred tim tam byla beta9 uptime 58dni. Ted mam zatim uptime s tou rc13 2dny. Tak uvidime. PS"ta 133 je jako brana do netu pro cca 25lidi na ADSl linku.
0 x
Novajz
Zelenáč, ale snažím se, je to moje hobby
Zelenáč, ale snažím se, je to moje hobby