Poprve a na posledy jsem zkusil nakoupit HW od teto firmy. Po nekolika mailech kde prodavajicic ujistoval, ze jeho zbozi je ve 100% stavu, vyzkousene a funkcni, prisel HW nefunkcni ( resp. funkcni jen par vterin ), napriklad Rocket M5 po zapnuti se do nekolik minut hodi do stavu recovery / restart do defaultu.
Pozadal jsem slusne prodavajicicho, zda je mozne se nejak domluvit a kus vymenit, odpoved jsem dostal tohoto charakteru:
Dobry den,
zbozi bylo za nizkou cenu ( 1000,- Kc za rocketa ), v priloze Vam posilam co mame aktualne skladem, dekuji.
Nedoporucuji tuhle Psonskou podvodnou firmu, ktera tu spamuje internet. Jakmile jsem se zmilil prvnimu znamemu o teto zkusenosti, poreferoval me to same, akorat stim ze si koupil Nanobridge, ktere mely ccq neustale okolo 50%...
❗️Toto je původní verze internetového fóra ISPforum.cz do února 2020 bez možnosti registrace nových uživatelů. Aktivní verzi fóra naleznete na adrese https://telekomunikace.cz
Silnesnet02 - POZOR
- midnight_man
Ved sa ti cudujem ze si od nich vobec nieco kupil
Tie ich inzeraty su tu na smiech 

0 x
- Viktor Novotný
- Moderátor
- antispam: Ano
- Kontaktovat uživatele:
1000,- kc za rocket ?
kolik jich jeste koupis ?

0 x
..:: Nas-Net.org ::..
- programming
- build-up and management networks
- development
- education
- programming
- development
- education
asyk se podivali na obal a dle pohledu se usoudilo, ze je ve 100% stavu
nuze argument nizke ceny je uplne zcestny. solidni prodejce by to mel vymenit / vzit zpet.

0 x
Umřel sem, tak do mě nekopte a nechte mne spát... z principu na leckoho můžu srát a leckdy to i dělám, prostě život :o)))
Co se Silnesnet nabídek zde týká tak většinou opravdu cenově mimo. Ale jednou jsem od nich zde bral jednorázově několik stovek UBNT poe 24V. Cena byla mimo, nabídl jsem cenu jak to nakupuji běžně a souhlasili. Byla vystavena faktura, zaplaceno, do týdne balík dorazil. Prvotní zděšení bylo to že v balíku byly jenom poe ''kostky'' a ani jeden napájecí kabel a už jsem cítíl problém, že za kablíky budou chtít zaplatit zvlášť, ale po upozornění ihned zdarma odeslali v dalším balíku. Takže u mě v pohodě.
0 x
Silesnet svou "kvalitou" oslnuje jak zakazniky, tak ostatni ISPiky 

0 x
kvalita tohoto fóra klesla pod hranici, která je snesitelná
Viktor Novotný píše:1000,- kc za rocket ?kolik jich jeste koupis ?
No, ty jako moderator by jsi mel spis svolat konsilium a pomoct od teto spiny tim, ze se tu zakaze jejich podvodny jednani

0 x
- Viktor Novotný
- Moderátor
- Kontaktovat uživatele:
jasne ja carodej nejvetsi vymitim vsechnu spinu internetu
... to je stejna ptakovina jako kdyz chce stat pomahat debilum proti "nevyhodnym" pujckam .. vzdyt je kazdeho vec co si kde s kym domluvi pokud vim jsme svobodni, dospely lide, co snad maji svuj mozek 

1 x
- programming
- development
- education
- programming
- development
- education
Viktor Novotný píše:jasne ja carodej nejvetsi vymitim vsechnu spinu internetu... to je stejna ptakovina jako kdyz chce stat pomahat debilum proti "nevyhodnym" pujckam .. vzdyt je kazdeho vec co si kde s kym domluvi pokud vim jsme svobodni, dospely lide, co snad maji svuj mozek
vsechnu treba ne, ale tady mas moznost to zmenit

0 x
- Viktor Novotný
- Moderátor
- Kontaktovat uživatele:
a jeste konkretni priklad
co muzu ? kicknu nick, udela si novy ... kicknu ip .. jako isp si da jine .. takze ? Neni lidska inteligence a uvazovani nad tyto zasahy ? 

0 x
- programming
- development
- education
- programming
- development
- education
Viktor Novotný píše:a jeste konkretni prikladco muzu ? kicknu nick, udela si novy ... kicknu ip .. jako isp si da jine .. takze ? Neni lidska inteligence a uvazovani nad tyto zasahy ?
Myslis, ze se tu bude snazit postovat kdyz bude vedet ze ho tu nechceme ? Ze podvadi ? Samozrejme to co rikas je pravda, ale je to asi tak jako kdyz rekne policajt "a co mam delat ? seberu mu tu plastovou karticku a on stejne sedne za volant " jenze tohle muze udelat, ale ne do nekonecna

Nic, nebudu te prudit. Muzu si za to sam, ze jsem si od nich neco koupil.
0 x
- Viktor Novotný
- Moderátor
- Kontaktovat uživatele:
bohuzel pravda je nekde mezi, ano muzu ho blokovat do nekonecna, nicmene kdyz uzavre nejaky spatny obchod, tak stejne kupujicicho neochranim
1 x
- programming
- development
- education
- programming
- development
- education
Dobrý den,
po vaši neadekvátní reakci na ispforum, bereme
vaši reklamaci u nás za uzavřenou.
S přáním příjemného dne
Golasowski
SilesNet s.r.o.
heleme se, ono to umi napsat i jinou nez automatickou zpravu. Jsou to proste zlodeji a ten kdo u nich snad chce nakoupit, by se mel pripravit na riziko toho, ze dostane misto zbozi hromadu srotu.
S přáním příjemného dne
Golasowski
SilesNet s.r.o.
heleme se, ono to umi napsat i jinou nez automatickou zpravu. Jsou to proste zlodeji a ten kdo u nich snad chce nakoupit, by se mel pripravit na riziko toho, ze dostane misto zbozi hromadu srotu.
1 x
revenge píše:Dobrý den,
S přáním příjemného dne
Golasowski
SilesNet s.r.o.
Mno, ja si je banuju.
0 x
Josef Smola
k mikrotiku jsem se vratil po 4 letech a mam pocit, ze kdyby zakazali vsechny zabugovany feature, zustane jen ten barevnej terminal....
k mikrotiku jsem se vratil po 4 letech a mam pocit, ze kdyby zakazali vsechny zabugovany feature, zustane jen ten barevnej terminal....
- stepan.benes
- Kontaktovat uživatele:
revenge píše:Dobrý den,
S přáním příjemného dne
Golasowski
SilesNet s.r.o.
ČOI !!! A není co řešit
0 x
Profesionální troll, manipulátor a hrubovibrační ještírek.
Vůbec mi nevěřte, protože se s Vámi velmi pravděpodobně právě teď pokouším manipulovat !!!
Vůbec mi nevěřte, protože se s Vámi velmi pravděpodobně právě teď pokouším manipulovat !!!