Setkal se s tim nekdo z vas ? Ulozto nam blokuje nektere ip adresy, samozrejme takove co jsou nat 1:many ... jejich vysvetleni, je ze udajne nekdo u nas pouziva vyhledavaciho robota co vyhledava po pismenkach a tim jejich vyhledavani pretezuje ... dostal jsem nejakou ip adresu na kterou udajne pritupuje ten robot, sleduji to a na tuhle adresu nikdo nepristupuje .. kdyz ji otevru v prohlizeci ani tam neni web ulozto ale jen nejaky obrazek .. tak ja nevim, existuje vubec nejaky robot, nebo je to ze strany ulozto jen nejaka hra ? Samozrejme, dle ulozto je nutne aby mel kazdy uzivatel svou verejnou ip, coz je divny natlak, kvuli priblble nelegalni sluzbe ...
diky
❗️Toto je původní verze internetového fóra ISPforum.cz do února 2020 bez možnosti registrace nových uživatelů. Aktivní verzi fóra naleznete na adrese https://telekomunikace.cz
ulozto blokuje nektere ip adresy
- Viktor Novotný
- Moderátor
- antispam: Ano
- Kontaktovat uživatele:
ulozto blokuje nektere ip adresy
0 x
..:: Nas-Net.org ::..
- programming
- build-up and management networks
- development
- education
- programming
- development
- education
To jsem nepochopil. Oni ti dali svoji adresu na který je někdo otravuje a tam je ten obrázek? Neměly ti spíš dát tvoji veřejku s časama kdy k tomu došlo? Pak je to otázka co používáš za logovací soft a prohrabat se tvéjma vnitříma adresama.
0 x
- Viktor Novotný
- Moderátor
- Kontaktovat uživatele:
to delam a na jejich uvedenou ip nikdo nepristupuje, dvakrat jsem se zeptal, jestli me daly spravnou ... a pry ano .. na ni vsak nebyl od nas zadny pristup
0 x
- programming
- development
- education
- programming
- development
- education
To je s něma pak těžký. Udělej si pár kliknutí na vyhledat ze svý adresy a mrkni do logu, případně iptraf. Tím budeš mít tu správnou adresu.
0 x
Před rokem jsem s nima řešil totéž, dali mi datum a hodinu kdy údajně bylo od nás otevřeno 40000 spojení na nějakou jejich veřejku, kterou mi odmítli dát (proč?). Ta hodina byla kolem 4té ráno někdy v týdnu a já v našich datech nic takového nenašel, řekli mi že na odblokování nebudou spěchat, lidi dostali jinou veřejku a tu bloklou uvolnili až po týdnu
od té doby se už nic takového nestalo
od té doby se už nic takového nestalo
0 x
- Viktor Novotný
- Moderátor
- Kontaktovat uživatele:
njn nelegalni sluzba .. prece bys nechtel dostat vsechny info ze
..
zkusil jsem si tedy odchytat jake ip se otevrou kdyz tam vyhledavam ... je jich vice a prijde me, ze se casto meni .. zkusim tedy sledovat provoz od nas na ty ip co sem videl ..

zkusil jsem si tedy odchytat jake ip se otevrou kdyz tam vyhledavam ... je jich vice a prijde me, ze se casto meni .. zkusim tedy sledovat provoz od nas na ty ip co sem videl ..
0 x
- programming
- development
- education
- programming
- development
- education