Neexistuje nějaká redukce kde na jedné straně budou Krone zařezávací konektory pro SFTP kabel(používá Alcoma AL10E) a na druhé straně redukce by byl kklasický RJ45 konektor?
Nechce se mi stahovat SFTP kabel od Alcomy a místo toho tahat FTP pro Orcave.
❗️Toto je původní verze internetového fóra ISPforum.cz do února 2020 bez možnosti registrace nových uživatelů. Aktivní verzi fóra naleznete na adrese https://telekomunikace.cz
Redukce SFTPkabel--krone konektory---RJ45
http://wifi.aspa.cz/premium-plug-ftp-8p ... t-z102079/
zavolej si tam, je to puleny konektor. Vnitrek zvlast, to das na STP a pak to strcis do zbytku, jde to na silne draty. Daval jsem to ted misto konektoru RACOM RAYe
zavolej si tam, je to puleny konektor. Vnitrek zvlast, to das na STP a pak to strcis do zbytku, jde to na silne draty. Daval jsem to ted misto konektoru RACOM RAYe
0 x
Jenže kabel od alcomy je trochu tlustší ... nevím co to je za AWG, ale má snad milimetr.
0 x
presne tak. je to totiz fstp kabel a ten je podstatne tlustejsi.
0 x
-
vnutorny a vonkajsi kabel, ktory dodava alcoma je AWG23.
0 x
Ja teda nevim, ale racom ma S/FTP 4×(2×23AWG) Cat.7 a to me pripada ze bude stejny a tam ten konektor z aspy sel
0 x
Psaný má fakt AWG23, ale rozdíl oproti normálnímu kabelu (solarix, ubnt) mi přijde tak nějak větší, než o pouhých 0.063mm na průměru. Škoda, že nemám mikrometr.
Kromě toho je ten kabel obecně tlustý - spousta opletení, plastu. Jen tak to do něčeho narazit, na to bych se raději vykašlal.
Kromě toho je ten kabel obecně tlustý - spousta opletení, plastu. Jen tak to do něčeho narazit, na to bych se raději vykašlal.
0 x
ludvik píše:Psaný má fakt AWG23, ale rozdíl oproti normálnímu kabelu (solarix, ubnt) mi přijde tak nějak větší, než o pouhých 0.063mm na průměru. Škoda, že nemám mikrometr.
Právě proto bych tam radši dal malo plastovou GEWISku a normálně to boxerem nakonektoroval na Krone a na druhé straně kouskem ethernetu připojil na Orcave.
0 x