❗️Toto je původní verze internetového fóra ISPforum.cz do února 2020 bez možnosti registrace nových uživatelů. Aktivní verzi fóra naleznete na adrese https://telekomunikace.cz

Redukce SFTPkabel--krone konektory---RJ45

Příspěvky, které nespadají do žádného z vytvořených fór.
soucez
Kontaktovat uživatele:

Redukce SFTPkabel--krone konektory---RJ45

Příspěvekod soucez » 13 years ago

Neexistuje nějaká redukce kde na jedné straně budou Krone zařezávací konektory pro SFTP kabel(používá Alcoma AL10E) a na druhé straně redukce by byl kklasický RJ45 konektor?
Nechce se mi stahovat SFTP kabel od Alcomy a místo toho tahat FTP pro Orcave.
0 x

hocimin1

Příspěvekod hocimin1 » 13 years ago

http://wifi.aspa.cz/premium-plug-ftp-8p ... t-z102079/

zavolej si tam, je to puleny konektor. Vnitrek zvlast, to das na STP a pak to strcis do zbytku, jde to na silne draty. Daval jsem to ted misto konektoru RACOM RAYe
0 x

ludvik

Příspěvekod ludvik » 13 years ago

Jenže kabel od alcomy je trochu tlustší ... nevím co to je za AWG, ale má snad milimetr.
0 x

soucez
Kontaktovat uživatele:

presne tak. je to totiz fstp kabel a ten je podstatne tlustejsi.
0 x

andreas4all

Příspěvekod andreas4all » 13 years ago

vnutorny a vonkajsi kabel, ktory dodava alcoma je AWG23.
0 x

hocimin1

Příspěvekod hocimin1 » 13 years ago

Ja teda nevim, ale racom ma S/FTP 4×(2×23AWG) Cat.7 a to me pripada ze bude stejny a tam ten konektor z aspy sel
0 x

ludvik

Příspěvekod ludvik » 13 years ago

Psaný má fakt AWG23, ale rozdíl oproti normálnímu kabelu (solarix, ubnt) mi přijde tak nějak větší, než o pouhých 0.063mm na průměru. Škoda, že nemám mikrometr.
Kromě toho je ten kabel obecně tlustý - spousta opletení, plastu. Jen tak to do něčeho narazit, na to bych se raději vykašlal.
0 x

soucez
Kontaktovat uživatele:

ludvik píše:Psaný má fakt AWG23, ale rozdíl oproti normálnímu kabelu (solarix, ubnt) mi přijde tak nějak větší, než o pouhých 0.063mm na průměru. Škoda, že nemám mikrometr.
Kromě toho je ten kabel obecně tlustý - spousta opletení, plastu. Jen tak to do něčeho narazit, na to bych se raději vykašlal.

Právě proto bych tam radši dal malo plastovou GEWISku a normálně to boxerem nakonektoroval na Krone a na druhé straně kouskem ethernetu připojil na Orcave.
0 x