David2006 píše:Argument hodný Hapiho

.
až těch 32GHz budeš mít tak teprve něco kecej. Už se těšim jak ti to sundá první deštík nebo jak s tim překleneš 10km. Na tohle je dobré 10GHz pojítko a ne 32GHz pojítko který ty mít nikdy nebudeš protože jenom meleš pantem a kde nic tu nic. Takže sorry ale říkám to znova... drž už hubu (technicky vzato to neni nadávka).
Před 18 měsíci jsme koupily svoje první 10GHz pojítko a rozhodně by jsme ho nevyměnily za něco typu wifi na 10GHz a to ani kdyby to mělo jako základ mikrotika. Rozhodně ta investice za to stojí a je to to jediný v síti co se ani nemonitoruje protože výrobce udává 100Mbit, tak tam prostě 100mbit je a tečka. U wifi si člověk řekne jo naměřil jsem 100Mbit ale reálný průtok je dost pod touto hranicí.
Hochu jestli nejseš schopnej rozlišit wifinu od jakohokoliv >=10GHz pojítka, tak sorry ale nejseš prostě pro mě hráč na poly ISP co to chápe a ví jak M10 uškodí aktuálnímu levnýmu stavu pojítkům v 10GHz pásmu a že jskou aktuálně hodně levný když se přihlédne na spolehlivost a rychlosti. Pokud se ti to nelíbí, kup si Ericssona z hezkym chladičem a dej už pokoj. Já preferuju FOD spoje.