honzam píše:Insidere tak kdy podepsat tu petici na "zachování" 10G pásma. Mělo by se rychle něco vymyslet. Do června není zrovna moc času
Budu, ale az o vikendu
honzam píše:Insidere tak kdy podepsat tu petici na "zachování" 10G pásma. Mělo by se rychle něco vymyslet. Do června není zrovna moc času
Jardax píše:CTU ma uz na stole pripravene zmeny v kanalovani, takze to bude mozna tak akorat aby se to spustilo.
honzam píše:Jardax píše:CTU ma uz na stole pripravene zmeny v kanalovani, takze to bude mozna tak akorat aby se to spustilo.
to by mě zajímalo jak velká obálka přišla
rouchi píše:Chlapi mě ještě zajímá jedna věc, v dopise racomu sice kluci řešili kanálování a chyby v něm(edit: resp nejasnosti v definicích VO), nikde ale nebyla ani zmínka o tom, že se musí použít jeden kanál pro RX a druhej kanál pro TX čímž, by bylo docela pěkné, že by muselo UBNT dodržovat nějaké kanálování, ale pokud by to neřešilo, že nemůžou použít 10Ghz Wifinu, tak by bylo pásno stejně odsouzeno ke smrti....
David2006 píše:Doufám že to nijak nenaruší vstup UBNT na tento segment trhu.
David2006 píše:Jasně s tím naprosto souhlasím - musí o být dle VO vše ostatní je dovoleno.
David2006 píše:Rýpáním do mě jen odbíháš od tématu, jak jinak že... .