Příspěvekod Leeonek » 12 years ago
mpcz: tady nikdo o 34W nepsal, to bych neřešil pořád tu spotřebu. Tady se psalo jen a jen 50W, a to už je pěkná darda. Ne kvůli ceně za 1kWH, (ikdyž o to mě ve finále jde taky) ale jak chcete zálohovat 3-4 takovéto spoje? 200W? To se zbláznili, ne?
Každopádně ikdyž to ve finále spočítáš na 5 let, což je stoprocentně minimální použitelnost toho spoje tak částka není vůbec zanedbatelná, jak by se mohlo na první pohled zdát.
David2006: Nemůžeš srovnávat 34Mbit FD spoj který těch 34Mbit přenese kdykoli, s tím, že nějaký nanobridge to přenese v jednom směru. On to sice přenese, pokud zrovna na lojzovém ap odvedle netahá někdo film. Navíc já sám mám všechny 5ky využité na sektory a na zbytky p2p spojů, takže bych se zbytečně rušil sám a volný kanál si v 5ce prostě nevymyslím. Pokud mě osloví firma nebo místní poskytovatel, že chce garantovanou 10, 20 nebo 30Mbit linku, určitě mu ji nedám na 5ce, ale s klidem mu dám starého peterku (neber doslovně). Přitom vím, že mu to pojede FD a kdykoli dostane svou rychlost.
0 x