❗️Toto je původní verze internetového fóra ISPforum.cz do února 2020 bez možnosti registrace nových uživatelů. Aktivní verzi fóra naleznete na adrese https://telekomunikace.cz

Polarizace u MaxStation OMEGA

Problematika Ubiquiti hardware.
tom-tom

Polarizace u MaxStation OMEGA

Příspěvekod tom-tom » 13 years ago

Zdravím,

mám tady na stole nějaké zařízko s UBNT deskou, které mi přinesl klient od konkurence, jestli by to šlo připojit u nás.
Vzhledově to vypadá, že už něco pamatuje, není na tom jediný štítek, ale je to tohle http://www.luxus.cz/dokumenty/omega_qug.pdf
zvláštní znamení: kryt na 12 malých vrutů a nejspíš do toho hodně teklo, protože už to někdo tunil chemoprenem a silikonem.

Mám to prvně v rukou, proto mě zajímá, kdo to používáte, jak poznám polarizaci podle polohy průchodky - třeba zrovna ten obrázek v návodu, kde je průchodka vlevo, v jaké je to polarizaci?
0 x

KoZLiCeK

Příspěvekod KoZLiCeK » 13 years ago

Koukni co je uvnitr.Pokud je tam WISP board tak je to omega a polarizace je dana napisem.
0 x

tom-tom

No dyť to říkám :) Musel jsem to otevřít a pracně odloupnout ten chemopren, abych se podíval co tam vlastně je a zrovna ten UBNT board vyresetoval do defaultu. A je to skutečně Omega podle toho pdf. Ale tohle je nějaká "lite" verze :) bez štítků, proto se ptám na tu průchodku.
0 x

svestka
antispam: Ano

Příspěvekod svestka » 13 years ago

pokud je průchodka na boku, měl by to být horizontál (tedy pokud je to verze s plechem vzadu a průchodkou skrz něj, asi ano, píšeš něco o hodně vrutech :) )
Nicméně není to sto-pro, třeba teď už to dávaj do krabice od Gewisse (konečně!), stačí tedy povolit jenom 4 šrouby, pootočit, a už nevíš, tedy pokud zmizla samolepka :)
0 x

tom-tom

Jo, tu s těma čtyřma šroubama jsem už od konkurence točil, ale ta byla na střeše ve správné polarizaci, jenom stačilo dosměřovat na to správné AP :)
Tuhle mi ale přeaktivní budoucí klient přinesl jen tak, samotnou a bez třmenu.
0 x