❗️Toto je původní verze internetového fóra ISPforum.cz do února 2020 bez možnosti registrace nových uživatelů. Aktivní verzi fóra naleznete na adrese https://telekomunikace.cz

Flood na bránu od wifi routeru

Návody a problémy s konfigurací.
menicks

Flood na bránu od wifi routeru

Příspěvekod menicks » 13 years ago

Řešíte někdo podobné problémy ve vlastní síti?
http://www.wms.cz/novinky/vypadky-inter ... -1-2012-1/
0 x

jacobXXX

Příspěvekod jacobXXX » 13 years ago

ano,
s podobnými problémy jsem se setkal. Dokonce mi nagios v části sítě, která byla tímto postihnutá vyhazoval mnoho duplicit. Problém jsem vyřešil upravením firewallu.
Doteď jsem se o tomto problému nikde nedočetl, tak jsem rád že má myšlenka že to dělají routery SMC, Belkin, Linksys atd.. byla správná.
0 x

lwq
antispam: Ano
Kontaktovat uživatele:

Příspěvekod lwq » 13 years ago

Jako domaci routery pouzivame prevazne Mikrotiky, TP-Linky pri nejhorsi zrepasovane (otevrene, prohlednute s ApPro SW) Ovislinky ... Tedy tento flood problem je snad mimo nas ... Tedy, nenasel sem v siti nic takoveho ... 8)
0 x

jacobXXX

Příspěvekod jacobXXX » 13 years ago

zákazníkům zásadně dodáváme tp-linky, jenže vždy se najde nějaký ten zákazník který je "chytřejší" a pořídí si něco svého, :-)
0 x

lwq
antispam: Ano
Kontaktovat uživatele:

Příspěvekod lwq » 13 years ago

Takove zakazniky mame taky a v pripade problemu je proste odpojime (pokud spatnym nastavenim ohrozuji sit) a problem vyresime ...
0 x

keksik

Příspěvekod keksik » 13 years ago

jacobXXX píše:zákazníkům zásadně dodáváme tp-linky, jenže vždy se najde nějaký ten zákazník který je "chytřejší" a pořídí si něco svého, :-)

Tak tak, TPLINKy forever, tuk tuk zatial sa javia ako dobra volba aj u nas. Minimum reklamacii, vela muziky za malo penazi.
0 x

lyra
Kontaktovat uživatele:

Příspěvekod lyra » 13 years ago

Opravdu TP Link a je klid. Jenze spouty zakazniku si mysli že si vyberou lepší. Dost lidi má Belkiny a zrovna oni se nechovají zrovna dobře, i přes NAT propousteji pakety co yb neměli včetně ARP a Mac adres za NAT Pak postaci nejakych par torentu za Belkiny a je na problem zadělano
0 x

Myghael

Příspěvekod Myghael » 13 years ago

Tak na naší síti jsou belkiny pro jistotu zakázané.
0 x

Daxxim
Kontaktovat uživatele:

Příspěvekod Daxxim » 13 years ago

taky mi neco do site sere nejakej sajrat a pritom by to melo byt za natem, mam vesmes TP-LINK543 ale najdou se i Linksysy a klasiky Ovisliky :(
0 x