No ale prostě... 2 kravly se SMC 24p, teď se nějak po upgradech biosu ustálily, čekám, co s nima udělá první další výpadek proudu... Na protistranách proti ubntám a mikrotikům napřímo choděj normálně.
A teď další bota, koupil jsem zas, používal na stole pro účely testů, školení a hraní si, a už při nich se jednou nechtěl spojit a najet. Pomohl opakovaný restart. Pak dal chvilku pokoj a teď (zaplaťpámbu že ještě na stole) při testech groova coby protistrana total failure, nenajíždí vůbec, nepípá, nenajede ani ethernet, reset s ním nedělá vůbec nic, a čudl na nahrání z netinstallu jen rozsvítí zelenou ledku a nic víc to zjevně nedělá, jen rozsvítí zelený světýlko (je v haj.lu, tak jsem to pracovně pojmenoval světýlko na WC). Mikrotik jako takový při najíždění rozsvítí jednu z těch mrňavých ledek a modrý světýlko, ethernet rozsvítí zelenou půlku a souběžně s tím všech 5 mrňavých ledek a takhle to svítí furt, ani nepípne.
Maně si vybavuji že jsem u školení říkal "toho, že to ukazuje bad blocks si nevšímej" a že jsem tak nějak říkal i "ukazuje to nějaký to množství bad blocks, to je asi u tutý řady normální..."

IMHO to má v čoudu celou paměť biosu a všeho, jediný co sem s ním od té doby dělal bylo dát do folie - tejden poválet - vyndat z folie.
Co vaše zkušenosti? Registrujete taky větší zmetkovost? Nebo nějakou spešl vlastnost.