❗️Toto je původní verze internetového fóra ISPforum.cz do února 2020 bez možnosti registrace nových uživatelů. Aktivní verzi fóra naleznete na adrese https://telekomunikace.cz

Jak udělat toto prosím o help

Návody a problémy s konfigurací.
TOMIK

Jak udělat toto prosím o help

Příspěvekod TOMIK » 14 years ago

Zdravím laboruji na tímto :

mám rb433 jedna konektivita už je na něj napojena ale je to bída tak ji chces zrušit chci napojit další konektivitu co bude napojena na 433 pres 1 ethernetovy port stavající kon. je taky pres jeden ethernetovy port.Jde nějak udělat abych tu novou konektivitu napojil na spise presmeroval na urcity eth. port na ktere je napojene ap na kterem chcem skouset novou konektivitu .
0 x

Hallo
Kontaktovat uživatele:

Příspěvekod Hallo » 14 years ago

Pokud ti jde o to používat obě současně a na jednom výstupu mýt jednu a na druhém druhou konektivitu,tak to lze přes routing mark a src nat.Udělej si dvě default route a té která nebude hlavní udělěj v mangle routing mark a připiš ho k té patřičné default route.Pak si jen vytvoř dvě src nat pravidla,pro každý konekt jeden a funguješ.
0 x

TOMIK

Příspěvekod TOMIK » 14 years ago

Hallo píše:Pokud ti jde o to používat obě současně a na jednom výstupu mýt jednu a na druhém druhou konektivitu,tak to lze přes routing mark a src nat.Udělej si dvě default route a té která nebude hlavní udělěj v mangle routing mark a připiš ho k té patřičné default route.Pak si jen vytvoř dvě src nat pravidla,pro každý konekt jeden a funguješ.

Nešlo by využít ppc našel jsem na něm navod:

je to tam polopaticky popsana jak jsi to tu ty popisoval tak jsem to nějak nepochopilk.
0 x