❗️Toto je původní verze internetového fóra ISPforum.cz do února 2020 bez možnosti registrace nových uživatelů. Aktivní verzi fóra naleznete na adrese https://telekomunikace.cz
RB 532A Kernel failure
RB 532A Kernel failure
Caves,mam na siti jeste dve 532 ale jedna zlobi. Kazde napr 3 hodiny se sama rebootuje a v logu vypise ze kernel failure a reboot... Pak nabehne opet na 3 hodny a porad tak dokola... Mate nekdo stejny problem? Diky
0 x
-
- Moderátor
- antispam: Ano
- Kontaktovat uživatele:
Jestli ji mas napajenou pres PoE tak si tam dej splitter aby jela pres jack
0 x
Bývalý ISP...
Thomeless píše:Jestli ji mas napajenou pres PoE tak si tam dej splitter aby jela pres jack
Napajene je to pres jack.. Mel sem to pres poe ale to bylo prvni co sem skusil...
Kontroloval sem i pamet i vse ostatni ale vse je nastavene ok.... Mam tam ted verzi 5.1 a s tou to konecne nedela,ale vyskytl se dalsi jiny problem a to ze se pravidelne odpojuje z AP v intervalu asi kazdych 5 minut.. Po 2 sekundach se opet pripoji,tak uz nevim... Sem z toho jelen...

0 x
jo to také mi dělalo, stačilo přeladit kanál, bylo to to asi nějaké rušení.
pokud se jedná o kernel panic, tak ten mi to dělá na verzi 5.1 také, ale třeba když spustím test rychlosti na TCP... sám se neudělá
pokud se jedná o kernel panic, tak ten mi to dělá na verzi 5.1 také, ale třeba když spustím test rychlosti na TCP... sám se neudělá
0 x
Povoláním ISP není jen připojovat lidi k internetu, ale také jim dokázat vysvětlit, že bez pořádné investice do HW nelze udělat kvalitní přípojku a domácí síť...
Mne tiez zamrzalo jedno rb, ale tak raz za tyzden a bolo to zdrojom....
po jeho uprave ( pridanie stabilizatora na 24V to bezi uz 351 dni bez vypadku...
po jeho uprave ( pridanie stabilizatora na 24V to bezi uz 351 dni bez vypadku...
0 x