❗️Toto je původní verze internetového fóra ISPforum.cz do února 2020 bez možnosti registrace nových uživatelů. Aktivní verzi fóra naleznete na adrese https://telekomunikace.cz

Mikrotik přes winbox

Návody a problémy s konfigurací.
Antonín Chvojka

Mikrotik přes winbox

Příspěvekod Antonín Chvojka » 14 years ago

Dobrý den, nejsem žádný expert supr na pc a sítě a mám na Vás na ty co mají zkušenosti s prací mikrotik o radu pracuji v jedné firme a potřebuji pomoc základní info a instrukce k mikrotiku. Spoustim pres winbox se prihlasim ale jde mi o to abychse naucil kde a jak pridat noveho klienta tedy ip povolit a vytvorit k nemu pravidla pripojeni internetu povolit a zakazovat vyjimky web. stranek .... prosím Vás o radu a o napsaní stručného používání tohot zařízení abych mohl povolovat a zakazovat ip a tvorit nové děkuji s pozdravem Chvojka
0 x

Ajfel

Příspěvekod Ajfel » 14 years ago

Manualy ti nestaci ? Dival ses na ne vubec ? Technologicky postup bys nejradsi a nebo co kdyby ti nekdo dal zdarma skoleni u tebe doma a zaroven ti to nastavil tak, ze si jenom 2x kliknes a budes mit noveho klienta a 1x kliknes a zakazes ho.

Vsechno bylo a je napsano tady na foru, v manualech (i ceskych kdybys chtel pouzit vymluvu neumim anglicky), nebo si zaplat nekoho, kdo ti to nastavi, ukaze a zaskoli, nejedna firma zabyvajici se prodejem nabizi take skoleni pouzivani Mikrotiku.
0 x

Antonín Chvojka

Promin ale pokud chces byt hruby tak nekde jinde ja slusne zadal o pomoc zaprve jsem prisel k hotovemu a snazim se tomu porozumet. Zamestnanec co so o to staral dal vypoved a ja bohuzel jak psal ze nejsem expert zadal pouze o radu. veskere manualy ktere k tomu byly tu nejsou a na isp forum jsem narazil nyni jinakna googlu jsem toho moc nepochitil a vymlouvat se na anglictinu nemusim to je zvaldnu nevim jak ty ale super diky ti za odpoved je jasny ze si to najdu a cist budu znamy midoporucil stranku kde to je ale radeji bych si o tom pohovoril s lidma kdo tomu rozumi a rekli take svuj nazor jak co jde a nejde vis.
0 x

Ajfel

Antonín Chvojka píše:Promin ale pokud chces byt hruby tak nekde jinde ja slusne zadal o pomoc zaprve jsem prisel k hotovemu a snazim se tomu porozumet. Zamestnanec co so o to staral dal vypoved a ja bohuzel jak psal ze nejsem expert zadal pouze o radu. veskere manualy ktere k tomu byly tu nejsou a na isp forum jsem narazil nyni jinakna googlu jsem toho moc nepochitil a vymlouvat se na anglictinu nemusim to je zvaldnu nevim jak ty ale super diky ti za odpoved je jasny ze si to najdu a cist budu znamy midoporucil stranku kde to je ale radeji bych si o tom pohovoril s lidma kdo tomu rozumi a rekli take svuj nazor jak co jde a nejde vis.

Zlob se na me jak chces, ale takovych jako ty je tu za den nekolik, proto se na tvuj dotaz dockas jen podobnych odpovedi.
0 x

miract
Kontaktovat uživatele:

Příspěvekod miract » 14 years ago

Tvoje zadost patri do komerce. Chces neco, za co se plati.
0 x

Antonín Chvojka

Ale ja to chapu ze vy co tomu rozumite na nas nemate cas nebo vas to nebavi nam to vysvetlovat uz po 1 000 000 x proto jsem to sem vlozil kdyby si o tom chtel prece jen pohovorit popř. poradit nebo se podelit o zkusenosti necekam na lidi jako ty co pride a odsoudi ale to je jedno.
0 x

Antonín Chvojka

Děkuji že jsi alepoň napsal to že jsi mi řekl nejaké info obrátím se někoho popř. na firmu co toto vyučuje děkuju .
0 x

Maxik
Kontaktovat uživatele:

Příspěvekod Maxik » 14 years ago

Myslim ze pokud aspon neco o sitich vis tak si pocti manual, my jsme to tak take delali. Nediv se ze tady jsou na tebe protivny, kdyz se o neco budes snazit a budes mit nejakej problem jiste ti nekdo rad poradi,ale ucit te pres forum zaklady na to asi nikdo nema cas ani chut.
0 x

Antonín Chvojka

Maxik: chapu děkuju ti moc je jasný že se snažím se to učit hledám a hledám a čtu samozřejmě jen me proste napadlo jestli nekdo proste nema nejakej odkaz na dobrej a ne moc slozitej manual nebo tak vis moc diky. S pozdravem Tonda :-)
0 x

Ajfel

0 x