Ahoj,
nikdy jsme se nesetkali s timhle problemem, treba tu nekdo poradi.
PDSMA+ i3000 board, Core 2 Duo, 1GB ECC, v tom IDE Flash 128MB, 1x RB14, 1x RB44, 3x single redukce na miniPCI. Cca rok zadny problem, vcera uplne vytuhnul, tak vlezu na sajt akoukam, ze se porad restartuje. Ale tak rychle, ze skoro ani nenajede BIOS. Proste porad dokola "pipal". Odpojil sem kabely z obouch integrovanych LAN portu na desce a najednou najel. Zapojil z5 kabel, kde na druhy strane je 100Mbit karta a v pohode, funguje. Jakmile ale do jakykoli z tech dvou integrovanych LAN karet zapichnu 1GBit (notebook, opt.konvertor), okamzite vytuhne a nenajede do te doby, nez ho zase vytahnu. Bios jsem kontroloval, PXE boot a WoL je zakazany.
Co poradite? reklamaci? Update Biosu? Muze to delat zdroj?
Diky.
❗️Toto je původní verze internetového fóra ISPforum.cz do února 2020 bez možnosti registrace nových uživatelů. Aktivní verzi fóra naleznete na adrese https://telekomunikace.cz
Divne chovani SuperMicro Boardu.
- sub_zero
- antispam: Ano
- Kontaktovat uživatele:
Divne chovani SuperMicro Boardu.
0 x
Říkáš-li, že něco nejde, znamená to, že to neumíš.
Jirka Lazorčák
PS: Ta fotka je stará, už mám +15kilo..
Jirka Lazorčák
Jen taková hloupá otázka: Nemáte tu desku v routeru zaprášenou? Měl jsem tu problém s jedním Supermicrem, až kolegu napadlo vyfoukat nepořádek ze slotů a na desce a bylo vyřešeno.
0 x
- sub_zero
- Kontaktovat uživatele:
RAket píše:Jen taková hloupá otázka: Nemáte tu desku v routeru zaprášenou? Měl jsem tu problém s jedním Supermicrem, až kolegu napadlo vyfoukat nepořádek ze slotů a na desce a bylo vyřešeno.
z racku jsem to zatim nevytahoval, az dnes, tak uvidim. Ale neni to na miste, kde by se hodne prasilo...
0 x
Jirka Lazorčák
Jirka Lazorčák
- sub_zero
- Kontaktovat uživatele:
tak vyreseno, prachem to predpokladam nebylo, vymenili jsme zdroj co tam byl za 400W Fortron a zatim uz dva dny jede.
0 x
Jirka Lazorčák
Jirka Lazorčák