❗️Toto je původní verze internetového fóra ISPforum.cz do února 2020 bez možnosti registrace nových uživatelů. Aktivní verzi fóra naleznete na adrese https://telekomunikace.cz
krabice do specialniho racku "telco"
krabice do specialniho racku "telco"
nevite kde sehnat nějakou krabici 1U do nějakého telco racku, je prý menší než klasicke, ale vůbec nic mi to neříká
0 x
Povoláním ISP není jen připojovat lidi k internetu, ale také jim dokázat vysvětlit, že bez pořádné investice do HW nelze udělat kvalitní přípojku a domácí síť...
okoun píše:nevite kde sehnat nějakou krabici 1U do nějakého telco racku, je prý menší než klasicke, ale vůbec nic mi to neříká
Bezne se pouzivaji 23" a 19" s rozteci 580 a 480mm. O nicem mensim, mimo 10", jsem neslysel. Takze je spis otazka, co je pro koho klasicke.
0 x
Dan Skoupý
to bude asi ta 10" ale vůbec nikde jsem ji neviděl prodávat.
0 x
Povoláním ISP není jen připojovat lidi k internetu, ale také jim dokázat vysvětlit, že bez pořádné investice do HW nelze udělat kvalitní přípojku a domácí síť...
0 x
0 x