❗️Toto je původní verze internetového fóra ISPforum.cz do února 2020 bez možnosti registrace nových uživatelů. Aktivní verzi fóra naleznete na adrese https://telekomunikace.cz
SpeedMetr
Tak pokud mas vlastni server, tak pouzij Speedtestmini.
Jinak na webu bud speedtest.net nebo rychlost.cz
Jinak na webu bud speedtest.net nebo rychlost.cz
0 x
-
s tou rychlostí.cz bych byl opatrný, ukazuje to na 8 Mb ADSL: download 20 Mb/s a Upload 15 Mb/s 

0 x
Povoláním ISP není jen připojovat lidi k internetu, ale také jim dokázat vysvětlit, že bez pořádné investice do HW nelze udělat kvalitní přípojku a domácí síť...
- sub_zero
- antispam: Ano
- Kontaktovat uživatele:
okoun píše:s tou rychlostí.cz bych byl opatrný, ukazuje to na 8 Mb ADSL: download 20 Mb/s a Upload 15 Mb/s
to ma urco nejak Telefonica "podmaznuty"

0 x
Říkáš-li, že něco nejde, znamená to, že to neumíš.
Jirka Lazorčák
PS: Ta fotka je stará, už mám +15kilo..
Jirka Lazorčák
PS: Ta fotka je stará, už mám +15kilo..
Na rychlost.cz mam velmi presne hodnoty.
To co si nastavim na mikrotiku, to mi to nameri
To co si nastavim na mikrotiku, to mi to nameri

0 x
taky mi rychlost.cz ukazuje to,co je nastaveno v MK,ale před pár dny jsem byl u známých,mají připojení od konkurence tak jsem si říkal že to testnu a ukázalo to 38M/15M:-)))
mají mít 1M/0,5M:-)
nicméně dsl.cz a speed.master.cz ukazuje ok.
0 x
lubo píše:taky mi rychlost.cz ukazuje to,co je nastaveno v MK,ale před pár dny jsem byl u známých,mají připojení od konkurence tak jsem si říkal že to testnu a ukázalo to 38M/15M:-)))
to je tim, ze to cast testu nacetlo z cache.. obcas se mi to taky stane, hlavne v opere...
0 x
Jan Ptáček
lubo píše:nicméně dsl.cz a speed.master.cz ukazuje ok.
DSL.cz?? To je ten nejhorší měřák co znám. Totálně podmáznutej. Podle IP ti ukáže pokaždé něco jiné. Hlavně když nemáš IP z rosahu O2 tak nemáš moc šanci naměřit dobrý výsledek. Asi proto aby na tebe vyskočila hláska: Nejste spokojeni s rychlostí....? blablabla....
Nejlepší výsledky mám s http://speedtest.net/
0 x
to samí se děje i na steam.cz kde před každym videem prohběhne hláška a 10 sekund netečou data. Testuju jedině na speedtest.net
0 x
Supermicro + Mikrotik = SuperTik
high speed routery podle požadavků
high speed routery podle požadavků
ááá tak už vím proč konkurence nabádá k měření na rychlost.cz 

0 x
Povoláním ISP není jen připojovat lidi k internetu, ale také jim dokázat vysvětlit, že bez pořádné investice do HW nelze udělat kvalitní přípojku a domácí síť...
To jsou zajimave rozdily ve vysledcich 
Ja jsem s rychlost spokojen a nejlepsi mi prijde asi speedtest.net.
Tam jde i primo videt stabilita, jestli to nekolisa
dsl.cz a speedtest.cz mi prijdou hodne nepresne

Ja jsem s rychlost spokojen a nejlepsi mi prijde asi speedtest.net.
Tam jde i primo videt stabilita, jestli to nekolisa

dsl.cz a speedtest.cz mi prijdou hodne nepresne

0 x
Osobne se priklanim ke speedtest.net, jedinej merak kterej meri nejak objektivne ... trebas rychlost.cz mi prijde ze selektuje podle ipcka co ti zobrazi , pres meho dodavatele nikdy nenamerim spravne hodnoty , testoval sem u konkurence ktera je pres jineho dodavatele a tem do jede.... podle me to maj podmaznuty .
Nejlepe mit server kde bezi jperf a na ten testovat
Nejlepe mit server kde bezi jperf a na ten testovat

0 x
- berkoff
- Kontaktovat uživatele:
Na hlavni GW mam nainstalovany speedtestmini, tj kdz na nem udelam test, mam rychlost od klienta na GW jen v lokalni siti, nekdy v radech 10 mbit, a pak udelam test ven, tj je uz omezen, a mam rychlost na net.
funguje bezvadne.
funguje bezvadne.
0 x
Berkoff