❗️Toto je původní verze internetového fóra ISPforum.cz do února 2020 bez možnosti registrace nových uživatelů. Aktivní verzi fóra naleznete na adrese https://telekomunikace.cz

Dotaz jak vytvořit spoj

WIFI, LTE, dvoubodové spoje, antény atd. Vlákna zaměřené přímo na problematiku MikroTik/RouterBoard a Ubiquiti prosím směrujte do příslušného fóra, viz výše.
jjajapaja

Dotaz jak vytvořit spoj

Příspěvekod jjajapaja » 17 years ago

Ahoj měla bych dotaz

bydlím na vesnici v rodiném domku kde mám wifi AP complex WPE54G a chtěla bych dovést internet i k rodičům kteří bydlí o 3 Km dál ale nemáme na sebe vůbec žádnou vyditelnost.U rodičů není žádná jiná možnost internetu.Je možné tento spoj udělat?Děkuji za pomoc Barbora
0 x

pthv
Kontaktovat uživatele:

Příspěvekod pthv » 17 years ago

Bez prime viditelnosti to nejde. Leda ze by bylo videt na nejaky bod, naktery je viditelnost z obou stran. Tim by slo pouzit retranslaci tohoto spoje.
0 x

soooc

Příspěvekod soooc » 17 years ago

jjajapaja píše:Ahoj měla bych dotaz

bydlím na vesnici v rodiném domku kde mám wifi AP complex WPE54G a chtěla bych dovést internet i k rodičům kteří bydlí o 3 Km dál ale nemáme na sebe vůbec žádnou vyditelnost.U rodičů není žádná jiná možnost internetu.Je možné tento spoj udělat?Děkuji za pomoc Barbora

Vysoky stozar, motorova pila, dynamit, bagr ....

Vazne - hledej retranslacni bod a nebo se na to vykasli ...
0 x
Petr Šlinz
UBNT mám rád!

jjajapaja

Příspěvekod jjajapaja » 17 years ago

aha no to je děs to je blbe
0 x