❗️Toto je původní verze internetového fóra ISPforum.cz do února 2020 bez možnosti registrace nových uživatelů. Aktivní verzi fóra naleznete na adrese https://telekomunikace.cz

Problém v 2,4 GHz s klientem

WIFI, LTE, dvoubodové spoje, antény atd. Vlákna zaměřené přímo na problematiku MikroTik/RouterBoard a Ubiquiti prosím směrujte do příslušného fóra, viz výše.
Martin_H

Problém v 2,4 GHz s klientem

Příspěvekod Martin_H » 17 years ago

Nevím jestli je tohle dobré vlákno kam to napsat.

Stalo se mi toto:
Na jednom bodu kde mám 2x 2,4 GHz a 1x 5,6 GHz na stroji pc 866 pentium celé postavené na intelu ( chipy) s R52 tak mi furt nejakym spusobem blbli klienti a nevedel jsem proc. Rikal jsem si ze se mi lataji IRQ a tak jsem to vymenil za RB600 s CM9. Signal furt stejny vse ok az za nějakou dobu se mi na wan zacly valit pingy 1000ms a vice skoro jsem se tam nedostal. Problem jsem zjistil po nejake dobe protoze uz se mi to jednou stalo klient ma na svem pc nejaky vir ktery generuje tolik paketu ze mi to zhodi cele AP.

Je proti tomu nejaka ochrana nebo alespon to ze poznam ze to generuje protoze na tom pc to poznat nebylo vypadalo vse ok a neustale byla zatez procesoru nizka.

Diky za vsechny rady

PS: ted mi nezbylo nez ho utnout v acess listu a napsat mu sms at si vycisti pc, pomuze treba i to ze klienti jsou ve WISPU teda sNATovani?
0 x