Pouzivate niekto WPA2 PSK ovis 5460 oproti MK . Chcem sa opytat , oplati sa takto zabezpecovat siet ? Neroby to nejake problemi atd...
dik
❗️Toto je původní verze internetového fóra ISPforum.cz do února 2020 bez možnosti registrace nových uživatelů. Aktivní verzi fóra naleznete na adrese https://telekomunikace.cz
WPA2 PSK pouzivat alebo nie ?
Tuto konfiguraciu na klientov(mk a wl5460) pouzivam aj ja,na 5minutove intervaly. Obcas sa stane(cca 2x za den),ze v priebehu 5 minut sa prerusi spojenie a naskoci az pri dalsom intervale,ale je to velmi male percento prenosu. neviem ci sa tato chyba objavuje aj pri WPA-PSK,ale myslim,ze ti toto sifrovanie postaci,kedze vacsina ISP ma aj tak WEP 

0 x
-
vortex píše:Tuto konfiguraciu na klientov(mk a wl5460) pouzivam aj ja,na 5minutove intervaly. Obcas sa stane(cca 2x za den),ze v priebehu 5 minut sa prerusi spojenie a naskoci az pri dalsom intervale,ale je to velmi male percento prenosu. neviem ci sa tato chyba objavuje aj pri WPA-PSK,ale myslim,ze ti toto sifrovanie postaci,kedze vacsina ISP ma aj tak WEP
Potrebujem to koli vrtakom co si menia mac+IP a pripajaju sa tak nacierno do siete , robia problemi legalnym zakaznikom tym ze su 2 stejne mac na sieti a IP tiez .
0 x
-
Ako je to stym wpa2 v ovisoch je WPA2 PSK vo W3000g je WPA2 (AES) je to vzajomne kompatibilne , alebo su to odlisne kodovania ?
0 x