❗️Toto je původní verze internetového fóra ISPforum.cz do února 2020 bez možnosti registrace nových uživatelů. Aktivní verzi fóra naleznete na adrese https://telekomunikace.cz

dual nstreme

WIFI, LTE, dvoubodové spoje, antény atd. Vlákna zaměřené přímo na problematiku MikroTik/RouterBoard a Ubiquiti prosím směrujte do příslušného fóra, viz výše.
Ajfel

dual nstreme

Příspěvekod Ajfel » 17 years ago

Jake pouzivate karty na dual nstreme spoje ?
SR5 jako prijimaci i vysilaci, nebo na vysilani pouzivate treba cm9 a sr5 jen na prijem kvuli citlivosti, nebo na oboji pouzit sr5.
Zajimalo by me, jestli mate nekdo zkusenosti s nasazeni tohoto spoje v takoveto smisene konfiguraci.

btw. kde nakupujete ladenou kabelaz, moc mist jsem nenasel a v beznych shopech je nemaji

Diky za postrehy a namety
0 x

Maxik
Kontaktovat uživatele:

Příspěvekod Maxik » 17 years ago

co to je ladena kabelaz ? Dulezite jsou kvalitni a kvalitne nakrimpovane/priletovane konektory a slusnej kabel. na delsi spoj XR jinak staci CM9 stejne se ti to bude rusit navzajem TX - RX, a kdyz osolis TX tak to bude jeste horsi.Na 1 RB mam 3 karty (TX manual 10Db) a vsechny se navzajem slysi +- na -30 Db a anteny muzu dat kam chci takze tak.
0 x

Leeonek

Příspěvekod Leeonek » 17 years ago

nešlo se zeptat tu, jo?
viewtopic.php?f=10&t=3284&st=0&sk=t&sd=a&hilit=dual+nstreme&start=60
už se tady chvilku pohybuješ tak nevím proč děláš takové kraviny
0 x

mashinepistole2

Příspěvekod mashinepistole2 » 17 years ago

Maxik píše:co to je ladena kabelaz ? Dulezite jsou kvalitni a kvalitne nakrimpovane/priletovane konektory a slusnej kabel. na delsi spoj XR jinak staci CM9 stejne se ti to bude rusit navzajem TX - RX, a kdyz osolis TX tak to bude jeste horsi.Na 1 RB mam 3 karty (TX manual 10Db) a vsechny se navzajem slysi +- na -30 Db a anteny muzu dat kam chci takze tak.

Niekde som vydel kvalitne merane okonektorovane kable .
0 x

mashinepistole2

Tu maju kable kontrolovane meranim http://www.csat.sk/index.php?la=sk&id=39
0 x

mashinepistole2

Ajfel píše:Jake pouzivate karty na dual nstreme spoje ?
SR5 jako prijimaci i vysilaci, nebo na vysilani pouzivate treba cm9 a sr5 jen na prijem kvuli citlivosti, nebo na oboji pouzit sr5.
Zajimalo by me, jestli mate nekdo zkusenosti s nasazeni tohoto spoje v takoveto smisene konfiguraci.

btw. kde nakupujete ladenou kabelaz, moc mist jsem nenasel a v beznych shopech je nemaji

Diky za postrehy a namety

Ja mam dva spoje na nstreme2 na jednom su R52ky a druhom CM11 , anteny txJRC24 rx JRC29 , dve anteny JRC 24 chodili na prd tak mi moj dodavatel netu odporucil interline 23 a musim povedat ze su OK spravaju sa na tx o hodne lebsie ako JRC24 , JRC29 na rx chodia dobre .
0 x

Ajfel

Příspěvekod Ajfel » 17 years ago

Leeonek píše:nešlo se zeptat tu, jo?
viewtopic.php?f=10&t=3284&st=0&sk=t&sd=a&hilit=dual+nstreme&start=60
už se tady chvilku pohybuješ tak nevím proč děláš takové kraviny

JJ, sorry, nejak jsem nenasel co jsem hledal, tak jsem na to zalozil nove tema.
0 x