Potřebuji nastavit vlan mezi cisco ether(vlan)-MK1-MK2-MK3-MK4 ether(vlan) , mikrotiky jsou spojené přes wi-fi a routované. Cisco má svojí sít 10.0.91.0/19 a já ji potřebuji pře vlan dostat na MK4
Poradí někdo jestli je to technicky možné a popřípadě jak ?
❗️Toto je původní verze internetového fóra ISPforum.cz do února 2020 bez možnosti registrace nových uživatelů. Aktivní verzi fóra naleznete na adrese https://telekomunikace.cz
vlan
co takhle EoIP tunel z mk1 do mk4 a pak uz si s tim snad poradis 

pavel5 píše:Potřebuji nastavit vlan mezi cisco ether(vlan)-MK1-MK2-MK3-MK4 ether(vlan) , mikrotiky jsou spojené přes wi-fi a routované. Cisco má svojí sít 10.0.91.0/19 a já ji potřebuji pře vlan dostat na MK4
0 x
Chimiak píše:co takhle EoIP tunel z mk1 do mk4 a pak uz si s tim snad poradispavel5 píše:Potřebuji nastavit vlan mezi cisco ether(vlan)-MK1-MK2-MK3-MK4 ether(vlan) , mikrotiky jsou spojené přes wi-fi a routované. Cisco má svojí sít 10.0.91.0/19 a já ji potřebuji pře vlan dostat na MK4
Tak nevim, je to mozna blbost, ale routery neprojde vlan tagovany provoz ?
0 x
Josef Smola
k mikrotiku jsem se vratil po 4 letech a mam pocit, ze kdyby zakazali vsechny zabugovany feature, zustane jen ten barevnej terminal....
k mikrotiku jsem se vratil po 4 letech a mam pocit, ze kdyby zakazali vsechny zabugovany feature, zustane jen ten barevnej terminal....