Tak jsem po dlouhém zkoušení různých základních desek a procesorů dospěl k závěru:
Velice výborná sestava
ASUS P5K-V
Intel Dual2 Core 2.4Ghz
2krát 512MB DDR 6400
Mám na tom dvě redukce RB14 a 8karet CM9. všechny jsou puštěné a vysílají, přívod eth gigová síovka Intel PCI.
Verze rOS 2.9.50
❗️Toto je původní verze internetového fóra ISPforum.cz do února 2020 bez možnosti registrace nových uživatelů. Aktivní verzi fóra naleznete na adrese https://telekomunikace.cz
Velice slušná sestava
-
- Kontaktovat uživatele:
No venco, po dlouhém zkoušení desek asus ve firmě (máme jich kolem stovky), můžu říct že zrovna asus nepatří k mým favoritům co se spolehlivosti a stability týče. Testováno teda nejvíc pod windows ale i tak... Před (ne)dávnem jsem na asusy nedal dopustit ale teï bych volil, jak Ty říkáš "velice prefektní sestavu ;)" něco s víc jak třema pci. Asus možná míval vyjímečné desky před pár lety ale doba je dávno pryč. Teïka je to deska jako každá jiná, ničím nevybočující z řady a je v podstatě uplně jedno po jaké desce sáhneš. Něčím vyjímečné jsou desky supermicro ale to je trošku jiná kategorie (i cenově)
0 x
vencakubik píše:Tak jsem po dlouhém zkoušení různých základních desek a procesorů dospěl k závěru:
Velice výborná sestava
ASUS P5K-V
Intel Dual2 Core 2.4Ghz
2krát 512MB DDR 6400
Mám na tom dvě redukce RB14 a 8karet CM9. všechny jsou puštěné a vysílají, přívod eth gigová síovka Intel PCI.
Verze rOS 2.9.50
Funguje ti na tom integrovana LAN ?
0 x
ahoj panove myslim si ze tato volba neni zrovna idealni taky jsme takove reseni meli nasazene, ale co si budem povidat zezacatku to bylo ok pak se zacali nabalovat lidi a slo to dohajzlu, v prvni rade stava se ze zamrza integrovana sitova karta! no a pak rb 14 a v kazde ctyri karticky
no lol to je super chyba ktere jsme se take dopousteli 

0 x
Tequila píše:ahoj panove myslim si ze tato volba neni zrovna idealni taky jsme takove reseni meli nasazene, ale co si budem povidat zezacatku to bylo ok pak se zacali nabalovat lidi a slo to dohajzlu, v prvni rade stava se ze zamrza integrovana sitova karta! no a pak rb 14 a v kazde ctyri kartickyno lol to je super chyba ktere jsme se take dopousteli
Tak jak resit 8Mini PCI karet? rozdelit je do vice stroju?
0 x
vencakubik píše:Tak jsem po dlouhém zkoušení různých základních desek a procesorů dospěl k závěru:
Velice výborná sestava
ASUS P5K-V
Intel Dual2 Core 2.4Ghz
2krát 512MB DDR 6400
Verze rOS 2.9.50
Také mám dvoujádro, a taky mám 2.9 verzi

jen je skoda, že se druhá polovina procíku fláká...
mám asuse a zatim funguje dobře ikdyž musim přiznat, že tý desce moc nevěřim. Raději používám věci od Intelu, nebo MSI.
0 x