❗️Toto je původní verze internetového fóra ISPforum.cz do února 2020 bez možnosti registrace nových uživatelů. Aktivní verzi fóra naleznete na adrese https://telekomunikace.cz

Podivna sit s CM9

Návody a problémy s konfigurací.
Benny

Podivna sit s CM9

Příspěvekod Benny » 18 years ago

Zdravicko, mam takovy problemek. Mam sit se dvema sektory a CM9 na RB 532A + ten rozsirujici modul na dve miniPCI. Sektory a kabely jsou "naprosto totozne"

Po peti dnech provozu site se mi jedna sit zacla chovat strasne divne. Stoupne mi Noise Floor o 20 dBm, coz uz tu psalo nespocet lidi, ale co je u me divne je to ze pres noc a behem dalsiho dne do nejakych 15*00 hodin odpoledne je to v pohode a pak se situace opakuje. Uzivatele mi to jeste shodi na 1Mbit, ale vetsinu to uplne odpoji. Sit mam v G ale i kdyz jsme prepl do B dela to to same.

Nevi nekdo cim by to mohlo byt?
0 x

mato1

Příspěvekod mato1 » 18 years ago

Benny píše:Zdravicko, mam takovy problemek. Mam sit se dvema sektory a CM9 na RB 532A + ten rozsirujici modul na dve miniPCI. Sektory a kabely jsou "naprosto totozne"

Po peti dnech provozu site se mi jedna sit zacla chovat strasne divne. Stoupne mi Noise Floor o 20 dBm, coz uz tu psalo nespocet lidi, ale co je u me divne je to ze pres noc a behem dalsiho dne do nejakych 15*00 hodin odpoledne je to v pohode a pak se situace opakuje. Uzivatele mi to jeste shodi na 1Mbit, ale vetsinu to uplne odpoji. Sit mam v G ale i kdyz jsme prepl do B dela to to same.

Nevi nekdo cim by to mohlo byt?

rusenie
0 x

Leeonek

Příspěvekod Leeonek » 18 years ago

taky si myslím že rušení od okolních sítí, v tu dobu totiž bývá největší traffic na věch sítích
0 x

Repkins

Příspěvekod Repkins » 18 years ago

Jojo, rušení jest svinstvo!!! Přesně to samé se děje u mě na jednom hopu, který mám zatím ještě na 2,4G. Přes den pohoda, klídek, sosáček a zhruba od 17h jdou pingy při lehčím zatížení do kytek. Mám největší hukot (myslím tím na síti :lol: ) mezi 17 - 01h. A řekl bych, že ostatní sítě taky.
0 x