❗️Toto je původní verze internetového fóra ISPforum.cz do února 2020 bez možnosti registrace nových uživatelů. Aktivní verzi fóra naleznete na adrese https://telekomunikace.cz

Failed to connect synchronization timeout

Problematika MikroTik RouterBoard hardware
CrazyApe

Failed to connect synchronization timeout

Příspěvekod CrazyApe » 8 years ago

Zdravim,
posledni dobou se mi u par zakazniků objevil tento problem (viz. obrazek).

Jedna se o klienta, AP mikrotik NV2 nastavene na auto, cell radius jsem zkousel 10-30 nepomaha, preladeni nepomaha. Neobjevil se nekomu stejny problem ? Pokud se zarizeni k AP pripoji tak drzi az do rebootu, pak zase problemy s pripojenim. Propustnost normalne 50Mbit TCP 1 connect. Firmware jsem zkousel jak na AP tak u klienta 6.32.2, 6.30.4, 6.36 ... Nejak jsem uz bezradny jak to vyresit.
asd.jpg
Naposledy upravil(a) CrazyApe dne 01 Dec 2016 10:48, celkem upraveno 1 x.
0 x

CrazyApe

Jeste dodám na sektoru je pripojenych 15 jinych zakazniku, vsichni sxt jede to pouze v Nku a zadny jiny klient problem nemá. Vse cca 300-400m od AP max. Pokud tam dam 5200 na chvili tak stejny problem. Zvlastni je ze to normalne fungovalo treba 3/4 roku, zacalo se to objevovat cca tyden zpet. Do niceho se nesáhlo, nikdo nový se v te lokalite nepripojil...
0 x

midnight_man

Příspěvekod midnight_man » 8 years ago

rusenie :D
1 x

K3NY

Příspěvekod K3NY » 8 years ago

jo to je ruseni, zkus TDMA na 4 a ladit a ladit, nevim co mas jako AP ale chtelo by to neco kde je deska v kovovem boxu, zkus taky freq. usege, mozna najdes neco co ti na to hodne sviti
0 x

Kart

Příspěvekod Kart » 8 years ago

Uzky sektor(y), idealne odruseny
0 x

CrazyApe

Kdyby jste si to precetli cele tak by jste se docetlim ze se mi to deje na ruznych frekvencich a i na 5200 ktery je uplne cisty...
0 x

Selič
antispam: Ano

Příspěvekod Selič » 8 years ago

Tohle dělá, když je zdroj rušení u antény klienta. Na věžáku, když přijde konkurence a šoupne SXT hned vedle tvojí antény.
Nebo, když si někdo dá TV anténu s mizerným zesilovačem hned vedle nebo před klientské jednotky.
0 x
"Slepému neukážeš, hluchému nepovíš, debilovi nedokážeš..."

CrazyApe

Selič píše:Tohle dělá, když je zdroj rušení u antény klienta. Na věžáku, když přijde konkurence a šoupne SXT hned vedle tvojí antény.
Nebo, když si někdo dá TV anténu s mizerným zesilovačem hned vedle nebo před klientské jednotky.

Konečně něco k tématu. Vyzkouším děkuji.
0 x