❗️Toto je původní verze internetového fóra ISPforum.cz do února 2020 bez možnosti registrace nových uživatelů. Aktivní verzi fóra naleznete na adrese https://telekomunikace.cz
RB532 + RB133C
RB532 + RB133C
Ahoj muzete mi nekdo rict kolik sem schopny pres toto protalacit (bridge,5 ghz,cm9) at to zbytecne nekupuju (jako tu 133ku) potrebuji to na spoj cca 60 metru (nedovolily li mi kabl
) momentalne tam mam trendneta a slape okolo 20Mbps (half duplex) no a potrebuji vic sice ne o moc aler kazdy Mbps se hodi diky vsem za odpovedi

0 x
bryketa píše:Ahoj muzete mi nekdo rict kolik sem schopny pres toto protalacit (bridge,5 ghz,cm9) at to zbytecne nekupuju (jako tu 133ku) potrebuji to na spoj cca 60 metru (nedovolily li mi kabl) momentalne tam mam trendneta a slape okolo 20Mbps (half duplex) no a potrebuji vic sice ne o moc aler kazdy Mbps se hodi diky vsem za odpovedi
okolo 12Mbit/s HD s tcp voci PC s PIII 866MHz.
0 x
keksik píše:okolo 12Mbit/s HD s tcp voci PC s PIII 866MHz.
to mi chces rict ze tu 133ku posere i trendnet? se mi nezda

0 x
-
TrendNEt a clony, maj v sobe chipsety od atherosu pokud se nemylim. Jinak trendnet by bylo super zarizeni, jen ten FW je naprosta katastrofa. Pokud chces stabilni spoj cca 34Mbit HD tak tam dej proti sobe dve 532 s nstream a mas vystarany.
0 x
-
-