❗️Toto je původní verze internetového fóra ISPforum.cz do února 2020 bez možnosti registrace nových uživatelů. Aktivní verzi fóra naleznete na adrese https://telekomunikace.cz

RB532 + RB133C

Problematika MikroTik RouterBoard hardware
bryketa

RB532 + RB133C

Příspěvekod bryketa » 18 years ago

Ahoj muzete mi nekdo rict kolik sem schopny pres toto protalacit (bridge,5 ghz,cm9) at to zbytecne nekupuju (jako tu 133ku) potrebuji to na spoj cca 60 metru (nedovolily li mi kabl :evil: ) momentalne tam mam trendneta a slape okolo 20Mbps (half duplex) no a potrebuji vic sice ne o moc aler kazdy Mbps se hodi diky vsem za odpovedi
0 x

keksik

Příspěvekod keksik » 18 years ago

bryketa píše:Ahoj muzete mi nekdo rict kolik sem schopny pres toto protalacit (bridge,5 ghz,cm9) at to zbytecne nekupuju (jako tu 133ku) potrebuji to na spoj cca 60 metru (nedovolily li mi kabl :evil: ) momentalne tam mam trendneta a slape okolo 20Mbps (half duplex) no a potrebuji vic sice ne o moc aler kazdy Mbps se hodi diky vsem za odpovedi

okolo 12Mbit/s HD s tcp voci PC s PIII 866MHz.
0 x

bryketa

Příspěvekod bryketa » 18 years ago

keksik píše:okolo 12Mbit/s HD s tcp voci PC s PIII 866MHz.

to mi chces rict ze tu 133ku posere i trendnet? se mi nezda :shock:
0 x

Maxik
Kontaktovat uživatele:

Příspěvekod Maxik » 18 years ago

Tomu ver ;) Trendnety jsou skvely na Bridge a jejich 2.4G radio je podle me jeste lepsi nez CM9, vyhoda Mk je pouze v lepsim monitoringu atd.
0 x

Svlad_Cejli

Příspěvekod Svlad_Cejli » 18 years ago

TrendNEt a clony, maj v sobe chipsety od atherosu pokud se nemylim. Jinak trendnet by bylo super zarizeni, jen ten FW je naprosta katastrofa. Pokud chces stabilni spoj cca 34Mbit HD tak tam dej proti sobe dve 532 s nstream a mas vystarany.
0 x

mashinepistole2

Příspěvekod mashinepistole2 » 18 years ago

34Mbit HD , neprehnal si to kus ? :D
0 x

mashinepistole2

Příspěvekod mashinepistole2 » 18 years ago

Pri zapnutom nstreme na 532ke sa latencie ked som to skusal zdvihli na 30-40ms a priepustonost sa zvisila len nepatrne, 34Mbit HD by to mohlo dat na nejakom PC mozno .
0 x