❗️Toto je původní verze internetového fóra ISPforum.cz do února 2020 bez možnosti registrace nových uživatelů. Aktivní verzi fóra naleznete na adrese https://telekomunikace.cz

Starší HW (pojítko, GSM/LTE repeater), je to k něčemu?

Místo, kde žádná otázka není hloupá.
Behemot
Kontaktovat uživatele:

Starší HW (pojítko, GSM/LTE repeater), je to k něčemu?

Příspěvekod Behemot » 9 years ago

Máme tu nějakej starší HW k přeprodeji, z nějakých rušených montovaných staveb, bohužel k tomu pustili bůhvíkdo a jsou to jenom kousky. Jestli něco takovýho bude ještě příště, tak se to pokusím demontovat sám, takhle je to fakt na nic, to je mi jasný. Ale jestli to má nějakou cenu a někomu to k něčemu bude, tak poprosím o ocenění.

Konkrétně se jedná o kus pojítka Orcave 2222, tedy anténu asi 90 cm a ODU 1110.

Druhým pokladem je vnitřní GSM/LTE repeater Andrew MR1818U s pár koaxy, Tčkem a splitterem.

Jo a ještě EZSka Spelza Dominus Millenium (vypadá to že máme zdroj a pak ústřednu s nějakejma deskama).
0 x
Špičkové elektrolytické kondenzátory; akumulátory; baterie; repasované UPS lepší než nové; zdroje; mikrospínače aj.

Behemot
Kontaktovat uživatele:

Ta ODU má revizi 1.7.
0 x
Špičkové elektrolytické kondenzátory; akumulátory; baterie; repasované UPS lepší než nové; zdroje; mikrospínače aj.

helapc

Příspěvekod helapc » 9 years ago

K Orcave 2222 máš i IDU?
0 x

Behemot
Kontaktovat uživatele:

Právě že nic, ale toho už mě někdo za pár stovek zbavil, mám teď jen ten GSM/LTE repeater.
0 x