❗️Toto je původní verze internetového fóra ISPforum.cz do února 2020 bez možnosti registrace nových uživatelů. Aktivní verzi fóra naleznete na adrese https://telekomunikace.cz

Aku kartu na AP s mikrotik v PC

Návody a problémy s konfigurací.
Zbojnik
Kontaktovat uživatele:

Aku kartu na AP s mikrotik v PC

Příspěvekod Zbojnik » 18 years ago

Zdravim dostal sa mi do ruky mikrotik tak som postavil jedno stare pc PII 500?Mhz 256MBram + mikrotik, dal som tam 2x3kom 100Mbit karty a 2xTPlink s atheros cipsetom... po nasadeni miesto vigora 2600VG sa mi ping na klienta sprava divne celkovo net ide otrasne...
pink ktory bom predtym 2 az 10 ms teraz narasta a klesa v nejakych sinusovych priebehoch pritom klient nic nerobi aj celu siet som odpojil bol tam len jeden klient aj tak sa to tak chovalo, neviem ci je problem v samotnych pci wifi kartach alebo v nejakom nastaveni, mam zachovany aj kanal aj ssid z vigora.... poradte prosim kde je problem.....

vopred vdaka
0 x

Zbojnik
Kontaktovat uživatele:

Příspěvekod Zbojnik » 18 years ago

Tak som poskusal vsetko mozne aj nemozne a zistil som asi tolko ze klasicka pci wifi karta je vhodna ako klient nie ako AP aj ked to mikrotik dovoli, pri jednom klientovi isli pingi OK akonahle ich bolo viac karta zrejme nestihala obsluhovat...... tak si to aspon myslim
ak ma niekto iny nazor alebo suhlasi s tymto nech odpise budem vdacny....
0 x

level

Příspěvekod level » 18 years ago

Zbojnik píše:Tak som poskusal vsetko mozne aj nemozne a zistil som asi tolko ze klasicka pci wifi karta je vhodna ako klient nie ako AP aj ked to mikrotik dovoli, pri jednom klientovi isli pingi OK akonahle ich bolo viac karta zrejme nestihala obsluhovat...... tak si to aspon myslim
ak ma niekto iny nazor alebo suhlasi s tymto nech odpise budem vdacny....

dej tam CM9 nebo R52 a pokud ti to bude delat stale tak mas neco spatne
co myslis ze pouzivame mi nejake jine zazracne karty ?
je to o tom mit spravne zamerene anteny
0 x