❗️Toto je původní verze internetového fóra ISPforum.cz do února 2020 bez možnosti registrace nových uživatelů. Aktivní verzi fóra naleznete na adrese https://telekomunikace.cz
Mikrotik zákaz P2P
Mikrotik zákaz P2P
Dobrý den, může mi někdo poradit jak v mikrotiku ÚPNĚ ZAKÁZAT P2P sítě ??? S mikrotikem začínám a p2p mě dost otravuji. Děkuji za rady.
0 x
tommatrix píše:Dobrý den, může mi někdo poradit jak v mikrotiku ÚPNĚ ZAKÁZAT P2P sítě ??? S mikrotikem začínám a p2p mě dost otravuji. Děkuji za rady.
Jo ja ti poradim, nauc se pouzivat tlacitko search. To snad pujde i bez navodu ne????
0 x
pepulis píše:Jo ja ti poradim, nauc se pouzivat tlacitko search. To snad pujde i bez navodu ne????
Dobrá odpověï

0 x
knedlik píše:pepulis píše:Jo ja ti poradim, nauc se pouzivat tlacitko search. To snad pujde i bez navodu ne????
Dobrá odpověï... Vůbec se divím, že na takovou otázku ještě někdo odpovídá.
No ja bych ani neodpovidal, na radu dotazu se radeji ani nedivam, kdyz vidim nadpis, ale nedalo mi to a musel jsem. Neberte to spatne, ale tohle forum se ubira cestou 10 tek opakujicich se temat, coz je pak moc spatne prehledne.
0 x
-
Jak? no pokud možno už na Doubravě na routru, a když ne tam tak se domluvit s avonetem, určitě tam má něco na styl NetEnforceru. My ho používáme a neni jediný problém. Na něčem jako wrap atp. si s p2p moc neužiješ chce to nějaký slušný počítač a dá se to i shapovat
0 x