❗️Toto je původní verze internetového fóra ISPforum.cz do února 2020 bez možnosti registrace nových uživatelů. Aktivní verzi fóra naleznete na adrese https://telekomunikace.cz
i4 asi bude mít po kšeftu s LED :)
i4 asi bude mít po kšeftu s LED :)
LED je prý škodlivé ... http://www.stream.cz/adost/10004655-neb ... nejnovejsi
0 x
Povoláním ISP není jen připojovat lidi k internetu, ale také jim dokázat vysvětlit, že bez pořádné investice do HW nelze udělat kvalitní přípojku a domácí síť...
Souhlasim, boli z toho hlava, snazim se tomu vyhnout.
Zkousel jsem hodne druhu a nekdy ta bolest byla vetsi, nekdy mensi.
led ve vodce, led v rumu, led ve whisky, led v konaku, led v ginu...
0 x
kvalita tohoto fóra klesla pod hranici, která je snesitelná
aliney píše:Souhlasim, boli z toho hlava, snazim se tomu vyhnout.
+1

0 x
Petr Krist
aliney píše:Souhlasim, boli z toho hlava, snazim se tomu vyhnout.
Ach jo, porušuješ jedno ze základních pravidel: špatná voda v botech, natož v žaludku! Pak se nediv.

A za LEDku v koňaku, za to když tě zastřelí, tak to snad musí jít i českého soudu uhrát na nutnou sebeobranu.

0 x
LED je prý škodlivé ... http://www.stream.cz/adost/10004655-neb ... nejnovejsi
No u nás v kraji se používá rčení: "Demence jak Tuna."
Teď už je vám asi jasné proč...
0 x
"Slepému neukážeš, hluchému nepovíš, debilovi nedokážeš..."
Pokud je problém v modrém (studená bílá) světle, tak by to měly řešit "teplé" LEDky ne? Studenou bílou si stejně nikam nekupuju
0 x
beru vzdy jen kolem 3500K (hlavne proto ze bile svetlo je hnusne) a nemam pocit, ze bych spatne spal
pustil jsem si to video az ted a je to cele dost kvalitni blabol

pustil jsem si to video az ted a je to cele dost kvalitni blabol

0 x
kvalita tohoto fóra klesla pod hranici, která je snesitelná
<ironie>
Po tom, co jsem si domu koupil LEDky (tepla bila) z i4wifi se mi zhorsil astigmatismus na levem oku. Po zavreni praveho oka vidim vse rozostrene. Tedy, nevim jestli je to tim, ale kdyz to rika Tuna, tak na tom neco bude.
Ted to pujdu reklamovat a pozadovat nahradu. Myslim, ze se domluvime na par AF24 zdarma.
</ironie>
Po tom, co jsem si domu koupil LEDky (tepla bila) z i4wifi se mi zhorsil astigmatismus na levem oku. Po zavreni praveho oka vidim vse rozostrene. Tedy, nevim jestli je to tim, ale kdyz to rika Tuna, tak na tom neco bude.
Ted to pujdu reklamovat a pozadovat nahradu. Myslim, ze se domluvime na par AF24 zdarma.
</ironie>
0 x
- lwq
- antispam: Ano
- Kontaktovat uživatele:
divizna : +1
jaky je pomer mezi poctem LED zarovek a AF24 ? Par jich mam taky ... 

0 x
LWQ ... Vice na www.lwq.cz (treba GIOM 3000 atp.) ...
Je zajímavé že doporučovaná žárovka má modrou složku taky, to je zas hov.., media se v novém roce teda činí, technicky zaměřené články to je kumšt...
0 x
také mám za to, přeci žárovka je mnohem více podobná slunci, které modrou složku má.
0 x
Povoláním ISP není jen připojovat lidi k internetu, ale také jim dokázat vysvětlit, že bez pořádné investice do HW nelze udělat kvalitní přípojku a domácí síť...