❗️Toto je původní verze internetového fóra ISPforum.cz do února 2020 bez možnosti registrace nových uživatelů. Aktivní verzi fóra naleznete na adrese https://telekomunikace.cz

HELP !!!!

Návody a problémy s konfigurací.
TOMIK

HELP !!!!

Příspěvekod TOMIK » 18 years ago

Zdravím mám takový problém měl jsem mk verzi 2.9.29 a pak jsem udelal prechod na 2.9.38 a prestala mi makat sít nedostanu se přes mk ven do netu
není mezi těmito verzemi nejaký jiný spusob natu (nebo nenastavuje se nějak jinak) jedině to by mi to mohlo bortit tu komunikaci ...

jde o o to že z mk se do internetu dostanu pingnu vse ale lidi co jsou na mk napojeni ne
0 x

StoupaLutin
Kontaktovat uživatele:

Příspěvekod StoupaLutin » 18 years ago

Podle tohoto popisu (a už nekomentuju název topicu "HELP!!!") se toho o případné chybě v konfiguraci nedozvíme. :roll:
Zkus si projít konfiguraci krok za krokem, jako když jsi ji dělal a popř. zkonfigurovat vše znovu, najít chybu nebo obnovit konfiguraci ze zálohy - pokud ji máš (netuším samozřejmě, jak složitá tvá konfigurace je, tutíž která náprava bude snažší).
Pokud máš přístup z venku, udělej mi read usera a může se zkusit i podívat... :idea:
0 x

TOMIK

Příspěvekod TOMIK » 18 years ago

StoupaLutin píše:Podle tohoto popisu (a už nekomentuju název topicu "HELP!!!") se toho o případné chybě v konfiguraci nedozvíme. :roll:
Zkus si projít konfiguraci krok za krokem, jako když jsi ji dělal a popř. zkonfigurovat vše znovu, najít chybu nebo obnovit konfiguraci ze zálohy - pokud ji máš (netuším samozřejmě, jak složitá tvá konfigurace je, tutíž která náprava bude snažší).
Pokud máš přístup z venku, udělej mi read usera a může se zkusit i podívat... :idea:

uz je to vyreseno nahral jsem starsi verzi a vse maka jak ma .... přístě už budu opatrnější z přechodem na novější verzi
0 x