❗️Toto je původní verze internetového fóra ISPforum.cz do února 2020 bez možnosti registrace nových uživatelů. Aktivní verzi fóra naleznete na adrese https://telekomunikace.cz

SXT - procesor na 100% a pak vytuhne

Problematika MikroTik RouterBoard hardware
hafieror

SXT - procesor na 100% a pak vytuhne

Příspěvekod hafieror » 11 years ago

Objevuje se mě v síti problém, že SXT začne hlásit vytížení procesoru na 100 %, dělá to proces flash, po nějaké době se na něj nejde dostat až vytuhne uplně. Dělají to náhodně. Je jedno jestli jsou jako AP, nebo cl, různé konfigurace. Dělá to verze 5.22 i 5.25.
0 x

keksik

Příspěvekod keksik » 11 years ago

hafieror píše:Objevuje se mě v síti problém, že SXT začne hlásit vytížení procesoru na 100 %, dělá to proces flash, po nějaké době se na něj nejde dostat až vytuhne uplně. Dělají to náhodně. Je jedno jestli jsou jako AP, nebo cl, různé konfigurace. Dělá to verze 5.22 i 5.25.

Treba vygenerovat supout.rif a poslat to na support MK, mozno objavia nejaky bug.
0 x

pcwifi
antispam: Ano

Příspěvekod pcwifi » 11 years ago

RoS 5.22 a 5.25 ? prvni co mu reknou je upgrade to 6.7, zbytecny neco posilat...
0 x
Umřel sem, tak do mě nekopte a nechte mne spát... z principu na leckoho můžu srát a leckdy to i dělám, prostě život :o)))

keksik

Příspěvekod keksik » 11 years ago

pcwifi píše:RoS 5.22 a 5.25 ? prvni co mu reknou je upgrade to 6.7, zbytecny neco posilat...

Ok, ale aj tak si mu poradil. Mozno ho to ani nenapadne skusit upgrade. Za pokus nic neda.
0 x

hafieror

Příspěvekod hafieror » 11 years ago

Upgrade na 6.x jsem chtěl zkusit až se tu někdy objeví nová verze a neobjeví se pod ní, že to někomu něco sesypalo. Zajímá mě, jestli má někdo podobný problém.
0 x

Ladik
antispam: Ano

Příspěvekod Ladik » 11 years ago

Pokud to dela sluzba flash, tak mas mozna vadnou nand a to je pak na reklamaci nebo preformatovat v biosu, podivej se do system/routerborad/resources kolik mas % bad blocks.
0 x