Zdravím, akú anténu by ste mi odporučili k tomuto rútru (TP-link tl-wdr3600) na 5Ghz ? beží tam openwrt, rad by som keby to bola sektorová 90° a menej - dosah 500m - 2,5 Km
aké rýchlosti by to malo ?
Poprípade je nejaká "dual band" sektorová ? nič také som nenašiel.
Ďakujem za odpoveď.
❗️Toto je původní verze internetového fóra ISPforum.cz do února 2020 bez možnosti registrace nových uživatelů. Aktivní verzi fóra naleznete na adrese https://telekomunikace.cz
tl-wdr3600 antena
tahle masina patri na stul maximalne
0 x
ERnet tady, ERnet tam, ERnet vsude kam se podivam
-
I pod stolem je dobrá, ale za prvním rohem kaput. Navíc si nějak nerozumí (nebo já?) s IPv6. Aspoň výhoda těch Gbps portů.
0 x
kdyz sme v pocatcich meli na A-ckovym AP 8-10db vsesmer na strese krmeny rb411+cm9, tak pres kridlici, betonovy strop a i cast zdi to kupodivu jelo obstojne, A mod a tech 15-20Mbit to s klidem dalo, v notesu nejaka Intel Wifina... A-cko zaziva boom kvuli kapacite...ale podpora ze strany vyrobcu notebooku apod. moc idealni neni, nevim asi vyrobci pocitaj ze tu bude navzdy pouzitelne b/g/n na 2G4...
0 x
Umřel sem, tak do mě nekopte a nechte mne spát... z principu na leckoho můžu srát a leckdy to i dělám, prostě život :o)))
šlape mi to na "bananikoch" 15 Mbit na 300m .. mam to pod strechou a keď napríklad naprší tak to skratka nejde.. (mokra krytina)
tak by som rad k tomu mal nejakú outdoorovú anténu
časom možná výmena za nejaké UBNT M5
tak čo by ste doporučili ?
tak by som rad k tomu mal nejakú outdoorovú anténu

časom možná výmena za nejaké UBNT M5
tak čo by ste doporučili ?
0 x