❗️Toto je původní verze internetového fóra ISPforum.cz do února 2020 bez možnosti registrace nových uživatelů. Aktivní verzi fóra naleznete na adrese https://telekomunikace.cz

konfiguracia RB911 do bridge

Návody a problémy s konfigurací.
samsik
Kontaktovat uživatele:

konfiguracia RB911 do bridge

Příspěvekod samsik » 12 years ago

Ahojte.

chcem prejst z ubiquiti na mikrotik a mam v plane ako klienta davat RB911. ma niekto funkcne nastavenie? :?:

vdaka
0 x

ludvik

Příspěvekod ludvik » 12 years ago

0 x
Jelikož je zde zakázáno se negativně vyjadřovat k provozním záležitostem, tak se holt musím vyjádřit takto: nové fórum tak jak je připravováno považuji za cestu do pekel. Nepřehledný maglajz z toho bude. Do podpisu se mi pozitiva již nevejdou.

samsik
Kontaktovat uživatele:

ludvik píše:Ano. K nalezení zde: http://www.ipmedia.cz/Default.asp?cls=s ... 1&scaid=20

no, nasiel som tam akurat tak ten hardwer, ktory ale nepotrebujem kupit. mam ho :-D potrebujem poradit, ako tu dosku nastavit do bridge ;)
ale aj tak dik za snahu
0 x

honzam

Příspěvekod honzam » 12 years ago

vytvoř si nový bridge. Tam přidej ether1 + wlan. A jako mode ve wirelesu nastav station bridge. Toť vše
0 x

samsik
Kontaktovat uživatele:

honzam píše:vytvoř si nový bridge. Tam přidej ether1 + wlan. A jako mode ve wirelesu nastav station bridge. Toť vše

predpokladam, ze mam vypnut DHCP, kedze IP koncovemu zariadeniu prideluje server. ale to uz snad pridem za pochodu

dik
0 x

ludvik

Příspěvekod ludvik » 12 years ago

Moje rada, zjevně nepochopena, zněla: zůstaň u UBNT.
0 x
Jelikož je zde zakázáno se negativně vyjadřovat k provozním záležitostem, tak se holt musím vyjádřit takto: nové fórum tak jak je připravováno považuji za cestu do pekel. Nepřehledný maglajz z toho bude. Do podpisu se mi pozitiva již nevejdou.

samsik
Kontaktovat uživatele:

ludvik píše:Moje rada, zjevně nepochopena, zněla: zůstaň u UBNT.

no, mam pre tu zmenu dovody :-)
0 x