❗️Toto je původní verze internetového fóra ISPforum.cz do února 2020 bez možnosti registrace nových uživatelů. Aktivní verzi fóra naleznete na adrese https://telekomunikace.cz
airfiber ci siklu?
airfiber ci siklu?
cena zhruba rovnaka, dnes mi prisla ponuka na 700mbit siklu. potrebujem tade pretlacat 100mbit FD plus multicast... ide hlavne o ten mcast aby to bolo stabilne. vzdialenost do 2km. bol som rozhodnuty pre afko ale dnes mi prisla ponuka na siklu v cene podobnej AFku...
0 x
Ber Siklu, v dešti Ti to s 30cm táckama bude víc padat než AFko a o multicastu se toho taky moc u Siklu nedovíš. Každopádně aspoň bude na foru klid
. Jo a spotřebu to bude mít skoro poloviční
.

0 x
My měli s multicastama docela problémy u AF, ale bylo to tehdy chvíli potom, co to vydali, takže možná byla chyba jen ve firmware. Protože, jak jsem se dozvěděl na Jezerce, ostatní si AF docela chválili.
0 x
..:: DobraSit.cz ::..
takze siklu nie? volakedy ma odradzala cena a hlavne to ze pri poruche sa to muselo posielat niekam do izraela na vlastne naklady, ako je to teraz? tiez viem ze nedrzali bezne skladom dalsie kusy.. airfiber je teda lepsia volba? ma na tom niekto seriozne rozbehany mcast?
0 x