Zdravím, jak řešíte reklamace věci teď po těch bouřkách? Jak to ideálně udělat aby prodejce vyreklamoval? Typicky RB, SXT, apod. kterých cca. pár po bouřce odejde. Připadně má někdo nějaké pojištění proti tomuto na vysílačích?
díky
❗️Toto je původní verze internetového fóra ISPforum.cz do února 2020 bez možnosti registrace nových uživatelů. Aktivní verzi fóra naleznete na adrese https://telekomunikace.cz
Reklamace zařízek
Pokud máš KO ethernet tak se obávám že stím bohužel nic neuděláš protože na reklamaci poznají že to bylo poškozeno přepětím, jedině nechat opravit.
Mě by spíš zajímalo jak řešit reklamaci zařízení kde odešel ethernet v případě že byl použit stíněný kabel a vše bylo řádně uzemněno.
Mě by spíš zajímalo jak řešit reklamaci zařízení kde odešel ethernet v případě že byl použit stíněný kabel a vše bylo řádně uzemněno.
0 x
OK budu brat v potaz tedy par pripadu:
Vadnej ETH: asi bez sance na reklamaci (pouze oprava)
Zarizeni nenabootuje, typicky RB pipne jednou a podruhe uz ne, nefunguje wifi ani eth: ??
Zarizeni vubec nesviti ani nepipa: ??
Díky
Vadnej ETH: asi bez sance na reklamaci (pouze oprava)
Zarizeni nenabootuje, typicky RB pipne jednou a podruhe uz ne, nefunguje wifi ani eth: ??
Zarizeni vubec nesviti ani nepipa: ??
Díky
0 x
- Viktor Novotný
- Moderátor
- antispam: Ano
- Kontaktovat uživatele:
pokud je strojek cely KO vetsinou projde reklamaci --> vymena ... pokud je poskozeny jen eth, pak vetsinou prijde vymluva prave na prepeti a nikdo nikomu nedokaze jaky tam byl ci nebyl kabel ... proste to vrati "ze prepeti" ...
takze si poskozene eth opravujeme samy ... ale cele KO strojky posilame do reklamace
takze si poskozene eth opravujeme samy ... ale cele KO strojky posilame do reklamace
0 x
..:: Nas-Net.org ::..
- programming
- build-up and management networks
- development
- education
- programming
- development
- education
Jediny co neprojde reklamaci je vadnej ethernet jinak vse vzdy projde bez problema ....
0 x
a jeste je nazor, jestli posilat vice zarizeni zaroven. Aby jim nebylo podezrele, ze je to treba po nedavne bource a reknou ze smlula. Nebo to posilate po jednom?
0 x
Posilam az se mi jich sejde tolik aby to melo cenu posilat , protoze posilat dva zdroje za stovku postovneho mi prijde blbost , posilam to hromadne jednou za ctvrt roku kdyz je teda co ...
0 x
- Viktor Novotný
- Moderátor
- Kontaktovat uživatele:
normalne vic, ted jsem posilal vcera 9 a dnes jsou vyrizene vymenou
0 x
- programming
- development
- education
- programming
- development
- education
Viktor Novotný píše:normalne vic, ted jsem posilal vcera 9 a dnes jsou vyrizene vymenou
vsechny byly uplne mrtvy?
0 x
- Viktor Novotný
- Moderátor
- Kontaktovat uživatele:
jo, jinak bych je neposilal
0 x
- programming
- development
- education
- programming
- development
- education
a mas takovy zkusenosti ze vsema shopama? Beru hlavne tedy ipmedia, i4, a aspa.
0 x
- Viktor Novotný
- Moderátor
- Kontaktovat uživatele:
hele ono je to asi dane obratem, kdyz tam nechas pres kilo (nekdy dve) mesicne tak predpokladas, ze se budou chovat uctive
a taky se chovaji ... vetsinou a tam kde ne tak tam uz nenakupuju ...

0 x
- programming
- development
- education
- programming
- development
- education
Me dojali v aspe... za 3 mesice odebrano vic nez 50RB a ted jeden z nich klekl odpoledne za slunečného dne, byl na hůře a za UPS a ještě uzemněný. Jenom sviti vsechny ledky ale ani nepipne a nenabootuje, eth jede. Posilam to do Aspa na reklamaci a oni:
Stav:
reklamace nebyla uznána
Vyřízení:
Místy oxidace způsobena vniknutím kapaliny - poškozená součástka U200 a pod plechovým krytem několik míst. Na tento typ poškození se nevztahuje záruka. Wtf????
Stav:
reklamace nebyla uznána
Vyřízení:
Místy oxidace způsobena vniknutím kapaliny - poškozená součástka U200 a pod plechovým krytem několik míst. Na tento typ poškození se nevztahuje záruka. Wtf????
0 x