❗️Toto je původní verze internetového fóra ISPforum.cz do února 2020 bez možnosti registrace nových uživatelů. Aktivní verzi fóra naleznete na adrese https://telekomunikace.cz
Jak propojím sxt lite s UBNTNB
Jak propojím sxt lite s UBNTNB
Jak jde propojit UBNT NanoBrudge s MK SXT Lite nějak se mě nespojí na co si tam dat bacha ?
0 x
Předpokládám, že UBNT je jako AP.

- Zakázat AirMAx
- Nepoužívat Channel Stifting
- Lze použít 20 i 40MHz šířku pásma V případě, že chceme použít 40MHz:
- na UBNT nepoužívat automatickou volbu kanálu, tzn. zvolit kanál (pozor na rušení okolního provozu či okolním provozem - při skenování je vidět jenom základní kanál)
- na UBNT zjistit jaký používá Extension Channel, dolní nebo horní - nelze zvolit, nastaví systém sám, podle zvoleného kmitočtu)
- podle toho na MK nastavit 20/40 HT Below nebo Above; drobný problém nastane při změně kanálu, musíme opět zjistit, jaký kanál použije systém UBNT

Naposledy upravil(a) petr dne 13 Jun 2013 21:40, celkem upraveno 1 x.
0 x
Sry moje kravina problem byl ten že
NB se aktualizoval FW na 5.5.6 a tam už je DFS automaticky a trvá tak 10 minut no hruůza
jinak se to spoji tak jak si psal jsem to měl
jen ted řeším botu že mě to nepustí BT víc jak 20Mb čistejch ale je to ořezaný jak nejakým shaperem a přitom tam nikde nic není je to MK333---NB=========)))((((========Lite
BT z lite na MK
NB se aktualizoval FW na 5.5.6 a tam už je DFS automaticky a trvá tak 10 minut no hruůza
jinak se to spoji tak jak si psal jsem to měl
jen ted řeším botu že mě to nepustí BT víc jak 20Mb čistejch ale je to ořezaný jak nejakým shaperem a přitom tam nikde nic není je to MK333---NB=========)))((((========Lite
BT z lite na MK
0 x