Je mi jasne, ze RB-450G by byla lepsim adeptem, bohuzel nemam.
Jde mi o predevsim o klasifikaci provozu a shaping pro cca 15 stanic (z ruznych siti).
A tresnickou na dortu prio=1 s tokem 2Mb kamere na vzdalenem serveru.
Dal jsem si tu praci a studoval a studoval, ale tohle mi proste hlava nebere.
Ostatni nastaveni mikrotiku davam bez problemu, ale pokusy s magle byly docela neuspesne.
Byl by nekdo ochotny se k tomu vyjadrit a pripadne tohle tema prodiskutovat?
Predem dekuji...Daxx
❗️Toto je původní verze internetového fóra ISPforum.cz do února 2020 bez možnosti registrace nových uživatelů. Aktivní verzi fóra naleznete na adrese https://telekomunikace.cz
QoS na 751U-hnd
QoS na 751U-hnd
Naposledy upravil(a) Daxxim dne 25 Apr 2013 20:58, celkem upraveno 1 x.
0 x
Citace: Ubiquiti jsou produkty pro lidi, kteří neumí a nerozumí sítím a chtějí aby “vše na jeden klik fungovalo”. Pokud po Ubiquiti produktech chceme obecně něco více, je to opravdu ZLO. Navíc tupé zlo, jen je designově hezké.
nikdo nic nebo se vam nechce? 

0 x
Citace: Ubiquiti jsou produkty pro lidi, kteří neumí a nerozumí sítím a chtějí aby “vše na jeden klik fungovalo”. Pokud po Ubiquiti produktech chceme obecně něco více, je to opravdu ZLO. Navíc tupé zlo, jen je designově hezké.
sakra, az ted jsem si vsim, ze pisu do nespravnyho fora, timto se omlouvam a rad bych presun do mikrotiku
dekuji
dekuji
0 x