❗️Toto je původní verze internetového fóra ISPforum.cz do února 2020 bez možnosti registrace nových uživatelů. Aktivní verzi fóra naleznete na adrese https://telekomunikace.cz
AirMAX MIMO+Rocket M5
AirMAX MIMO+Rocket M5
Jde toto zařízení v kombinaci s tímto ap provozovat jen v 5Ghz A vím že škoda když to umí N ale prostě z jistých důvodů potřebuji jen A
0 x
priznam se ze jen N zarizeni jsem jeste na trhu nevidel, to by byla solidni sebevrazda 

0 x
Umřel sem, tak do mě nekopte a nechte mne spát... z principu na leckoho můžu srát a leckdy to i dělám, prostě život :o)))
pcwifi píše:priznam se ze jen N zarizeni jsem jeste na trhu nevidel, to by byla solidni sebevrazda
sory myslel jsem dual
0 x
- midnight_man
Celkom som nepochopil otázku. Ak myslíš AirMax MIMO 2X2 Anténu a Rocket M5 jednotku -> platí, že pokial vypneš na Rocket M5 jednotke Airmax tak k nej pripojíš hocijaké 802.11a/n zariadenie
. aj single, aj dual.

0 x
midnight_man píše:Celkom som nepochopil otázku. Ak myslíš AirMax MIMO 2X2 Anténu a Rocket M5 jednotku -> platí, že pokial vypneš na Rocket M5 jednotke Airmax tak k nej pripojíš hocijaké 802.11a/n zariadenie. aj single, aj dual.
a antena pak vysila horizont nebo vertikal da se to nastavit
0 x
- midnight_man
Rocket M5 antena je MIMO 2x2 teda vysiela aj prijma na oboch polarizáciách
je jedno ku ktorej polarizacii pripojis klientke zariadenie. Akych klientov k tomu chces pripajat?

0 x
midnight_man píše:Rocket M5 antena je MIMO 2x2 teda vysiela aj prijma na oboch polarizáciáchje jedno ku ktorej polarizacii pripojis klientke zariadenie. Akych klientov k tomu chces pripajat?
nanostation 5
0 x
-
To lze i se zapnutym AirMaxem, ale latest FW nutnost.
0 x
-----------------------------------------------------------
RBcka i UBNT mají své přednosti - využívám obojí
RBcka i UBNT mají své přednosti - využívám obojí
Na co reaguješ? Se zapnutým Airmaxem čisté Nko připojit nelze. To je prostě princip.
thanui.linux píše:To lze i se zapnutym AirMaxem, ale latest FW nutnost.
0 x
Jelikož je zde zakázáno se negativně vyjadřovat k provozním záležitostem, tak se holt musím vyjádřit takto: nové fórum tak jak je připravováno považuji za cestu do pekel. Nepřehledný maglajz z toho bude. Do podpisu se mi pozitiva již nevejdou.
ludvik píše:Na co reaguješ? Se zapnutým Airmaxem čisté Nko připojit nelze. To je prostě princip.thanui.linux píše:To lze i se zapnutym AirMaxem, ale latest FW nutnost.
Určitě myslel to, že NanoStation musí mít jeden z novějších FW, aby se uměl připojit k AP, na kterém je zapnutý Airmax
0 x