❗️Toto je původní verze internetového fóra ISPforum.cz do února 2020 bez možnosti registrace nových uživatelů. Aktivní verzi fóra naleznete na adrese https://telekomunikace.cz
zajímalo by mě jak jsou na tom tyto modely s itegrovanou wifi v CPU, jestli to také kolem sebe vydává to divné rušené a jednotky musí být metr od sebe? kdyby ne tak bych ho bral všema deseti
0 x
Povoláním ISP není jen připojovat lidi k internetu, ale také jim dokázat vysvětlit, že bez pořádné investice do HW nelze udělat kvalitní přípojku a domácí síť...
mám furt v podezření že NV2ka kravne díky pomalosti CPUček. Jinak totiž nechápu proč by tak rychle přesedlaly na nový cpučka, to neni u MKček zvykem. Samozřejmě rychlejší CPUčka jenom vítám.
0 x
Supermicro + Mikrotik = SuperTik high speed routery podle požadavků
také nevím nač ram, stejně tam bude jen nějakých max 5 balíčků
0 x
Povoláním ISP není jen připojovat lidi k internetu, ale také jim dokázat vysvětlit, že bez pořádné investice do HW nelze udělat kvalitní přípojku a domácí síť...
16MB stačilo před 10 lety. 32MB stačí sotva dneska ať si říkáte co chcete. Nebyla nahodou v changelogu k v6 zmínka o tom že museli něco zoptimalizovat pro 32MB boardy?
0 x
Supermicro + Mikrotik = SuperTik high speed routery podle požadavků
V tý brožuře je napsaný 2x miniPCIe. Což je dle mě chyba, ta deska tím očividně osazená není. Ale příprava tam je... Jeden slot zepředu a druhý zezadu. I podle názvu by to sedělo 912G. Jeden ethernet 2x bezdrát