❗️Toto je původní verze internetového fóra ISPforum.cz do února 2020 bez možnosti registrace nových uživatelů. Aktivní verzi fóra naleznete na adrese https://telekomunikace.cz

Co mě čeká po registraci na ČTÚ?

Právní problematika, závazná legislativa, provozní a lokalizační údaje, atd.
plesin94

Co mě čeká po registraci na ČTÚ?

Příspěvekod plesin94 » 12 years ago

Dobrý den,
v předchozím dotazu jsem se vás ptal na to jak se zaregistrovat na ČTU. Nyní mne zajímá, co mne čeká, až takhle učiním? Budou mne nejak otravovat? Budou mi měřit AP? Zatím žádné nemám, ale budu jedno připravovat a do provozu ho dám až bude vše hotovo. Budou mi dělat nějaké "sviňárny"? Jak je to s vysílacím výkonem? Já to udělám na 20dB a oni si něčim naměří 25 a co já s tím pak budu dělat?

Děkuji za odpovedi.
0 x

svestka
antispam: Ano

Příspěvekod svestka » 12 years ago

Budou chtít pravidelné výkazy, i kdyby v nich měly být samé nuly. Na to ostatní .... ano, když tě někdo práskne.
0 x
UPDATE klienti SET internet_povolen = false WHERE po_splatnosti > 500
Lepší než výhra ve Sportce :)

cz_ranger
Kontaktovat uživatele:

Příspěvekod cz_ranger » 12 years ago

No, a potom už jsou jen samá pozitiva a sociální jistoty. :D
0 x

Stanislav Hrncir

Příspěvekod Stanislav Hrncir » 12 years ago

S tím práskáním to nevidím nijak výrazně žhavě, každý smaží kde chce a jak chce a dobře ví, že když pošle na někoho udání tak prvně jedou zkontrolovat jeho..a měl by po ptákách taky..
0 x

pcwifi
antispam: Ano

Příspěvekod pcwifi » 12 years ago

CTU je banda hnupu...1 mistni ISP tu drti odvazne cele 5G pasmo, mozna uz od 5,01 do 5,99 :lol: a CTU to nevnima...a co si budem rikat, pragl,brno apod. mesta, to je raj pro chytani vysilani na indoor kanalech...CTU je skutecne jakesi uskupeni kretenu, ktere ridi...nejaka nahoda nebo tak neco...skoda slov.

PW
0 x
Umřel sem, tak do mě nekopte a nechte mne spát... z principu na leckoho můžu srát a leckdy to i dělám, prostě život :o)))

aliney

Příspěvekod aliney » 12 years ago

ono by stacilo, kdyz by doopravdy delali co maji delat, to by byli vsichni nahrani a vycucani z penez za pokuty na generace dopredu
NASTESTI jsou to normalne lini urednici, kteri nejspis ani nevi jak co funguje, krome PowerPointu
0 x
kvalita tohoto fóra klesla pod hranici, která je snesitelná

Stanislav Hrncir

Příspěvekod Stanislav Hrncir » 12 years ago

aliney píše:ono by stacilo, kdyz by doopravdy delali co maji delat, to by byli vsichni nahrani a vycucani z penez za pokuty na generace dopredu
NASTESTI jsou to normalne lini urednici, kteri nejspis ani nevi jak co funguje, krome PowerPointu

Třeba si tu prezentaci taky nechávají outsourcovat :)
0 x