Dobrý (i když deštivý) den.
Vlastním Ubiquiti nanobridge m5, dneska jsem něco nastavoval a nedostanu se do nastavení. Potřeboval bych resetovat nanobridge, jenže na POE jednotce není resetovací tlačítko... jak na to?
❗️Toto je původní verze internetového fóra ISPforum.cz do února 2020 bez možnosti registrace nových uživatelů. Aktivní verzi fóra naleznete na adrese https://telekomunikace.cz
nanobridge m5 bez resetovacího tlačítka na POE
iiyama píše:Dobrý (i když deštivý) den.
Vlastním Ubiquiti nanobridge m5, dneska jsem něco nastavoval a nedostanu se do nastavení. Potřeboval bych resetovat nanobridge, jenže na POE jednotce není resetovací tlačítko... jak na to?
vylezt na strechu, kuchnout to a podrzet tlacitko reset?

jeste ale existuje jedna finta od stolu, ale musim za googlit
edit: tady je o tom diskuze: http://forum.ubnt.com/showthread.php?t=18236 podle toho co jsem pochopil staci na moment pustit do datovych paru 24V a melo by to byt v tovaru, ale nesmi byt v konfiguraku parametr system.button.reset = disabled
edit2: jo a mohl by jsi zverejnit co jsi nastavoval, ze se tam nedokazes dostat?
0 x
Citace: Ubiquiti jsou produkty pro lidi, kteří neumí a nerozumí sítím a chtějí aby “vše na jeden klik fungovalo”. Pokud po Ubiquiti produktech chceme obecně něco více, je to opravdu ZLO. Navíc tupé zlo, jen je designově hezké.
Už jsem to resetoval, pomocí toho tlačítka na NB,
nastavoval jsem tam port forwarding - protože mám veřejnou adresu a pár věcí bych rád zpřístupnil ale asi to neumím
nastavoval jsem tam port forwarding - protože mám veřejnou adresu a pár věcí bych rád zpřístupnil ale asi to neumím

0 x
iiyama píše:Už jsem to resetoval, pomocí toho tlačítka na NB,
tak pokud to bylo v rezimu router (asi bys jinak nenastavoval port forwarding), tak ses na to mohl normalne dostat bez resetu
predpokladam zaply nat, dhcp server -> v prohlizeci ip tvoji default gw, login+heslo
nevidim v tom zadny problem
0 x
Citace: Ubiquiti jsou produkty pro lidi, kteří neumí a nerozumí sítím a chtějí aby “vše na jeden klik fungovalo”. Pokud po Ubiquiti produktech chceme obecně něco více, je to opravdu ZLO. Navíc tupé zlo, jen je designově hezké.
tak snažil jsem se forwardovat port pro PPTP VPN server který mě běží na Mikrotiku. Do UBNT jsem zadal private IP, private port a publick port - v mém případě port: 1723. Uplatnil jsem nastavení a už jsem se nemohl dostat do webadministrace UBNT, teď mám zas to samé nastavené a dostanu se tam. Jediný problém je že mě nejde to VPN ale to už je na nové téma...
0 x